Widok
mama napisał(a):
>
> ale może byc forum rowerzystek po 30 zadowolonych z życia??
>
> czy jest jakiś punkt regulaminu mówiący że :
> prawdziwy kolarz jest mężczyzną ok 20, najlepiej rozwiedzionym,
> a w dzieciństwie nie kochanym przez rodziców, przez co
> odwieczna trauma i ciągła frustracja daje mu taki napęd do
> kręcenia pedałami że nawet w ciężkich warunkach pogodowych
> pedałuje na stacjonarnych rowerkach do nikąd.
>
> hahaha coraz bardziej mi się tu podoba.
> zdecydowanie zostaje!!!!
>
> bardzo zadowolona z życia 30+
jestem za ja tez tu zostaje !!! mogli napisac forum dla facetow zzytych z pedalami:)
>
> ale może byc forum rowerzystek po 30 zadowolonych z życia??
>
> czy jest jakiś punkt regulaminu mówiący że :
> prawdziwy kolarz jest mężczyzną ok 20, najlepiej rozwiedzionym,
> a w dzieciństwie nie kochanym przez rodziców, przez co
> odwieczna trauma i ciągła frustracja daje mu taki napęd do
> kręcenia pedałami że nawet w ciężkich warunkach pogodowych
> pedałuje na stacjonarnych rowerkach do nikąd.
>
> hahaha coraz bardziej mi się tu podoba.
> zdecydowanie zostaje!!!!
>
> bardzo zadowolona z życia 30+
jestem za ja tez tu zostaje !!! mogli napisac forum dla facetow zzytych z pedalami:)
> O!!!
> Pozdrawiam dziarską rówieśniczkę !
>
> Jestem wzruszona, już myślałam, że jestem najstarszą
> pedałującą kobietą w 3mieście... :))
>
> Tak 3mać.
Eee, bez przesady, tu naprawde duzo babek kolo 30-tki jezdzi, okrzyki zdziwienia to mozna by wydawac widzac rowerzystke po 70-tce, wtedy tez przymiotnik "dziarska" jest na miejscu. :P
pozdrawiam,
Ola
> Pozdrawiam dziarską rówieśniczkę !
>
> Jestem wzruszona, już myślałam, że jestem najstarszą
> pedałującą kobietą w 3mieście... :))
>
> Tak 3mać.
Eee, bez przesady, tu naprawde duzo babek kolo 30-tki jezdzi, okrzyki zdziwienia to mozna by wydawac widzac rowerzystke po 70-tce, wtedy tez przymiotnik "dziarska" jest na miejscu. :P
pozdrawiam,
Ola
Szaszka napisał(a):
>
>
>
> Eee, bez przesady, tu naprawde duzo babek kolo 30-tki jezdzi,
> okrzyki zdziwienia to mozna by wydawac widzac rowerzystke po
> 70-tce, wtedy tez przymiotnik "dziarska" jest na miejscu. :P
>
> pozdrawiam,
> Ola
Wiesz ale dla tych kolesi z forum rowerowego to powiinnysmy najlepiej siedziec z pilotem przed telewizorem lub w garach a nie wypowiadac sie na forum z reszta malo sie widzi ostatnio dziarskich babek 30 na rowerkach a juz na goralach to zadkosc
>
>
>
> Eee, bez przesady, tu naprawde duzo babek kolo 30-tki jezdzi,
> okrzyki zdziwienia to mozna by wydawac widzac rowerzystke po
> 70-tce, wtedy tez przymiotnik "dziarska" jest na miejscu. :P
>
> pozdrawiam,
> Ola
Wiesz ale dla tych kolesi z forum rowerowego to powiinnysmy najlepiej siedziec z pilotem przed telewizorem lub w garach a nie wypowiadac sie na forum z reszta malo sie widzi ostatnio dziarskich babek 30 na rowerkach a juz na goralach to zadkosc
mirakula napisał(a):
> to osobny watek kazdy pisze tu co chce tak jak ty nie mialaes
> nic ciekawego do napisania a klepiesz wciaz
>baby to masz w nosie.
Hmmm, ja myślałem że to wątek o psach przyczepianych do roweru, no ale widocznie nie umiem czytać. Bab w nosie nie znalazłem, jak one wyglądają ? Może źle szukam ? :D
> to osobny watek kazdy pisze tu co chce tak jak ty nie mialaes
> nic ciekawego do napisania a klepiesz wciaz
>baby to masz w nosie.
Hmmm, ja myślałem że to wątek o psach przyczepianych do roweru, no ale widocznie nie umiem czytać. Bab w nosie nie znalazłem, jak one wyglądają ? Może źle szukam ? :D
www.trek.gd.pl
Sławek napisał(a):
> mirakula napisał(a):
>
> > to osobny watek kazdy pisze tu co chce tak jak ty nie mialaes
> > nic ciekawego do napisania a klepiesz wciaz
> >baby to masz w nosie.
>
> Hmmm, ja myślałem że to wątek o psach przyczepianych do roweru,
> no ale widocznie nie umiem czytać. Bab w nosie nie znalazłem,
> jak one wyglądają ? Może źle szukam ? :D
>
Jeśli nie znalazłeś bab w nosie, to znaczy, że być może masz w nosie kozy. Jeśli tak, to musisz je karmić, bo jak Ci zdechną, będzie śmierdzieć. W tym celu dobrze jest poleżeć nosem w trawie. Najlepiej mieć w nosie kozy i baby, bo wtedy baby zajmują się kozami i masz święty spokój. Jeszcze lepiej przyczepić te baby i kozy do roweru i jeździć z nimi. Na pochyłe drzewo wszystkie kozy wjadą, a gdzie diabeł (Galiński) nie może, tam baba wjedzie. W ten sposób pokonasz każdą trasę bez zmęczenia. Może się jednak okazać, że masz w nosie gile. Wtedy też jest fajnie, bo można z nich zrobić amortyzator Gila RST. Z jednego dużego gila wychodzą czasami dwie golenie i podkowa. Jeśli masz w nosie muchy, to też dobrze. Po odpowiednim przeszkoleniu muchy mogą r******i skrzydeł wtłaczać powietrze do górnych dróg oddechowych, ułatwiając oddchanie podczas morderczych maratonów. Jeśli masz wszystko w nosie, to pamiętaj, że potem możesz to mieć już tylko w dupie. Nigdy odwrotnie!
> mirakula napisał(a):
>
> > to osobny watek kazdy pisze tu co chce tak jak ty nie mialaes
> > nic ciekawego do napisania a klepiesz wciaz
> >baby to masz w nosie.
>
> Hmmm, ja myślałem że to wątek o psach przyczepianych do roweru,
> no ale widocznie nie umiem czytać. Bab w nosie nie znalazłem,
> jak one wyglądają ? Może źle szukam ? :D
>
Jeśli nie znalazłeś bab w nosie, to znaczy, że być może masz w nosie kozy. Jeśli tak, to musisz je karmić, bo jak Ci zdechną, będzie śmierdzieć. W tym celu dobrze jest poleżeć nosem w trawie. Najlepiej mieć w nosie kozy i baby, bo wtedy baby zajmują się kozami i masz święty spokój. Jeszcze lepiej przyczepić te baby i kozy do roweru i jeździć z nimi. Na pochyłe drzewo wszystkie kozy wjadą, a gdzie diabeł (Galiński) nie może, tam baba wjedzie. W ten sposób pokonasz każdą trasę bez zmęczenia. Może się jednak okazać, że masz w nosie gile. Wtedy też jest fajnie, bo można z nich zrobić amortyzator Gila RST. Z jednego dużego gila wychodzą czasami dwie golenie i podkowa. Jeśli masz w nosie muchy, to też dobrze. Po odpowiednim przeszkoleniu muchy mogą r******i skrzydeł wtłaczać powietrze do górnych dróg oddechowych, ułatwiając oddchanie podczas morderczych maratonów. Jeśli masz wszystko w nosie, to pamiętaj, że potem możesz to mieć już tylko w dupie. Nigdy odwrotnie!
guess who's back!
zaczne od tego ze ten watek nawet nie fiknie iloscia postow do tego o goleniu nog :D
tutaj link dla "chlopcow" ktorym nie podoba sie obecnosc lokalnych 30-stek na forum: http://www.forumowisko.pl/index.php?showtopic=702
zgodze sie z Paniami ze mlodsze (niech bede te ponizej 22 lat) to sie nie znaja na zyciu :D
mamo mialem nadzieje, ze moja teza na temat tego ze fajne nie jezdza bedzie bledna, poki co jednak tylko kilka razy mialem okazje sie o tym przekonac, a szkoda..
minotauro..moze jedan zerkniesz na link, ktory znalazlem w goglu
mama...Twoja charkaterystyka typowego kolarza...ma cos w sobie...niestety hehe
mirakula..im wiecej "Zdrowych" 30stek na rowerach tym lepiej!
tanka powiedz gdzie moge wpasc?
zaczne od tego ze ten watek nawet nie fiknie iloscia postow do tego o goleniu nog :D
tutaj link dla "chlopcow" ktorym nie podoba sie obecnosc lokalnych 30-stek na forum: http://www.forumowisko.pl/index.php?showtopic=702
zgodze sie z Paniami ze mlodsze (niech bede te ponizej 22 lat) to sie nie znaja na zyciu :D
mamo mialem nadzieje, ze moja teza na temat tego ze fajne nie jezdza bedzie bledna, poki co jednak tylko kilka razy mialem okazje sie o tym przekonac, a szkoda..
minotauro..moze jedan zerkniesz na link, ktory znalazlem w goglu
mama...Twoja charkaterystyka typowego kolarza...ma cos w sobie...niestety hehe
mirakula..im wiecej "Zdrowych" 30stek na rowerach tym lepiej!
tanka powiedz gdzie moge wpasc?