Widok

Pilecki

Pilecki Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Pilecki.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Filmu jeszcze nie wiedziałem,

ale jeśli chodzi o tytułową postać to naprawdę warto ją znać.
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szkoda, ze

- do tej pory nie udalo mi sie zobaczyc w Gdyni ani jednego plakatu reklamujacego ten film
- nadal panuje zmowa milczenia wokol polskiego bohatera
popieram tę opinię 102 nie zgadzam się z tą opinią 21

Polecam

Warto obejrzeć, byłem na dzisiejszym seansie.
Jeśli macie nastoletnie dzieci, to weźcie je ze sobą, w czasie w którym durnie są u władzy i nie pokazują autorytetów młodym, powinni koniecznie zobaczyć film o człowieku honoru i Wielkim patriocie.
popieram tę opinię 86 nie zgadzam się z tą opinią 20

bohater

to jest jakaś paranoja tylko 2 seanse dziennie i w dwoch kinach o Polskim bohaterze a antypolskie filmy typu gnIda i poklosie byly puszczane w pelnym repertuarze i we wszystkich kinach...żydowska propaganda robi swoje...
popieram tę opinię 116 nie zgadzam się z tą opinią 41

Bohater, którego każdy powinien znać

W czasach gdy promuje się tylko filmy takie jak Ida lub Pokłosie, warto pójść na film o prawdziwym polskim Bohaterze. Co przykre nie dostał on dotacji jak otrzymywały inne nic niewarte gnioty.Brawo dla twórców za wytrwałość!! i życzę im również sukcesu komercyjnego.
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 23

Nie warto

Film robiony na kolanach, drewniane dialogi i przerysowane postacie. Film idealny dla ludzi umieszczających takie opinie jak powyżej - dla nich nie ma znaczenia poziom filmu, ale czy jest w słusznej sprawie.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 81

POKLOSie i ida film na kolanach wobec oswieconych z korpo opowiadające nieprawde i to za min moje pieniądze. Smutne.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 17

komuch

Dla Ciebie nic się nie liczy tylko dobre kino pewnie całe życie oglądałeś filmy dla dorosłych kręcone na Bawarii
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

komentarze tutaj są żałosne
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15

bardzo dobry film o wielkim człowieku którego nie zabił okupant , ale rodacy w wolnej Polsce pod rozkazami nowi lepsi patrioci - komuniści. . Po seansie długo pamiętałam słowa głównego bohatera ,/ że w obozie były druty i mord ale na zewnątrz wolność , a nowa wolna Polska cała za drutami i niema szans na wolność/
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 10

Zgadzam się. Postać wspaniała i koniecznie warto zapoznać się z jej życiorysem. Ale niestety samym filmem jestem bardzo zawiedzona, nie obrazuje on w pełni dokonań bohatera... bardzo drętwy i niestety jak dla mnie nie ciekawy (mówię o filmie, a nie o Postaci Pana Pileckiego).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie żydowska, tylko masonerii.

Masonerią nie palono w piecach. Żyd w obcym kraju to człowiek bez państwowy, posłuszny woli władzy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chciałbym obejrzeć

Dlaczego nie można tego zobaczyć w Sopocie?
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do Gdynianina

To trzeba pojechać do Metropolii. W Gdańsku są plakaty ... ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Gdynianina

To trzeba pojechać do Metropolii. W Gdańsku są plakaty. Tu nie ma żadnej zmowy milczenia ... ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od ilu lat

Pytanie do tych, którzy widzieli - od jakiego wieku można zabrać dzieciaki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobry temat, kiepski film

niestety mimo dobrego tematu film jest zrealizowany bardzo słabo, nie jest ani repotażem ani tez filmem fabularnym, bohaterowie posługują się sztucznie brzmiącym archaicznym językiem, wzbogaconym w pseudopoetyckie wstawki, przesłodzony a przez to mało autentyczny. Szkoda bo zmarnowano dobry materiał.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak można zmówić się, żeby milczeć? Więcej logiki, mniej teorii spisku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Filmy

Pojedynek (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pojedynek . Przeczytaj o filmie.

Wanda Rutkiewicz. Ostatnia wyprawa (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wanda Rutkiewicz. Ostatnia wyprawa . Przeczytaj o filmie.

Najświętsze Serce (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Najświętsze Serce . Przeczytaj o filmie.

do góry