Widok

Pilne!! Filologia angielska!

Witam serdecznie. Zastanawiam się nad wyborem tej szkoły aby studiować filologię angielską zaocznie. Jednak mam pytanie : jakie są specjalizacje na filologi angielskiej? Mnie interesuje specjalizacja nauczycielska ale nie znalazłam nic na ich stronie co mogłoby mi pomóc. Pisałam do nich oczywiście ale zero odzewu. Może Wy coś wiecie na ten temat? Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak chesz isc na specjalizacje nauczycielska to idz do kolegium nauczycielskiego w Gdansku
Zastanawiała się nad kolegium jednak u mnie odpada. Dostałam już od nich odpowiedź że jest możliwość zrobienia specjalizacji nauczycielskiej na 2 i 3 semestrze jako oferta dodatkowa więc nie mam się co martwic. Czy jest możliwe aby ktoś napisałby swój adres e-mailowy/gg żebym mogła z nim porozmawiac o szczegółach? Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam :)
Specjalnoś translatorska, ale nie polecam tej szkoły, nastawieni są na nauczanie e-learning, ale jak w ten sposób można studiować języki obce?. To juz lepsze szkoły językowe typu Empik. Interesy studenta są na ostatnim miejscu w tej szkole, najważniejsza jest kasa, kasa ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry