Widok
Pilne!!! Stomatolog i narkoza!!!
Witam wszystkich. Z góry informuję wszystkich, że to nie żart i niech nikt nie próbuje mnie przekonać, że są bezbolesne metody itp itd. Mam ze 3 czy 4 zeby do naprawy w tym 1 będzie do wyrwania. Interesuje mnie czy wiecie gdzie można by wykonać leczenie pod narkozą. Proszę o wyrozumiałość i konkretne odpowiedzi. Interesuje mnie całe trójmiasto. Pozdrawiam.
www.frankowski. pl , ja tam chodze na rwania, panowie zajmuja sie implantami od lat i rwa szybko i bezbolesnie, opcje narkozy tez maja. Ale wierz mi ze tam dostalabys takie znieczulenie ze mogliby cie pokroic na kawalki i nic bys nie poczula.
polecam, przetestowane przez mnie, znajomych i rodzine. Kolejna mila sprawa, nie kasuja za kazdy drobiazg, cene najlepiej omowic przed a i tak pewnie zaplacisz troche mniej.
polecam, przetestowane przez mnie, znajomych i rodzine. Kolejna mila sprawa, nie kasuja za kazdy drobiazg, cene najlepiej omowic przed a i tak pewnie zaplacisz troche mniej.
Ja 1,5 roku temu miałam robiony taki zabieg w Gdyni w Clinica Medica, u dr Beata Sztuba (albo Szuba - nie pamiętam dokładnie). Zapłaciłam 2.400 ale za narkozę łącznie z "robota". Było jedno usunięcie z dłutowaniem, dwa leczenia kanałowe i coś tam jeszcze. Wcześniej konieczne jest przeprowadzenie badania krwi i i zrobienie RTG wszystkich zębów. Polecam dla osób które maja obawy, ale teraz znalazłam inną dentystkę do której chodzę już bez narkozy i na prawdę nie jest to takie straszne jak mi się wydawało. Jeśli dasz się namówić to chetnie podam namiary.. ;) Powodzenia!
2400 za taki zabieg, to ja juz bym nie wziela, ja tyle place normalnie za robote 2 kanalow w klinice dental-art i wiem przynajmniej ze zrobione porzadnie...
dwa albo pani daje narkoze bez anestezjologa (niedopuszczalne) albo leczy zeby za free - efektu mozna sie domyslic.
milo ze tanio, ale czy warto?
dwa albo pani daje narkoze bez anestezjologa (niedopuszczalne) albo leczy zeby za free - efektu mozna sie domyslic.
milo ze tanio, ale czy warto?
Kuemi80, bardzo polecam Ci Spółdzielnię Lekarską na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu a konkretnie Pana Doktora Roberta Jaromowskiego - dla mnie to najlepszy stomatolog w Trójmieście. Istnieje możliwość zabiegów w narkozie, jednak polecam również znieczulenie miejscowe. Wybór należy do Ciebie :) Pozdrawiam i życzę udanego leczenia.
no to ja bardzo zazdroszcze Pani bo ja jestem po rwaniu 7 zęba i jeszcze ból czuje ketonal co 6 godzin muszę brać bo w nocy nie da się spać porażka z tymi znieczuleniami na żywca praktycznie wyrywają dlatego własnie mam problemy z chodzeniem do dentysty bo znieczulenia nie działają i nikt mi nie wierzy ze mnie boli
Zazdroszczę tym którym znieczulenia tak działają, mi rwali zęby praktycznie na zywca wmawiając mi że histeryzuje i to niemozliwe. Od tego czasu tak boje się dentysty że nic mnie bardziej nie stresuje. Zostal mi ostatni ząb do zrobienia, dlugo z nim zwlekam. Na pewno zdecyduje się na narkozę - moze jakies swieze opinie?
Informujemy, że istnieje możliwość leczenia zębów w znieczuleniu ogólnym w naszym gabinecie na ul. Mireckiego 11 w budynku Clinica Medica w Gdyni. Zabieg są kierowane zarówno do pacjentów z niepełnosprawnościami jak i szczególnie wrażliwych. Są to usługi pełnopłatne, więcej szczegółów pod numerem infolinii SKIM - 58 58 58 378. Zachęcamy do kontaktu.
a czy ktoś korzystał z usług IMEDu? I leczył u nich zęby w znieczuleniu ogólnym? Mają oddziały w Gdańsku, Gdyni oraz Rumii https://narkozaudentysty.pl/