Widok
Odpływające kawiarenki-I.Jarocka
Wierniejsza od marzenia -Skaldowie
Wilki-Ogień i woda
Baw mnie-Krajewski i Urszula z filmu och Karol:-)
Całuję Twoją dłoń madam-M.Fogg
Serduszko puka w rytmie czacza:-)
M.Rozynek-Siłacz
Wodecki-Lubię wracać
Do zakochania jeden krok-Dąbrowski
Skaldowie-dopóki jesteś
Jest sporo ładnych,nieoklepanych,kultowych polskich przebojów ino przesłuchać:-)
Wierniejsza od marzenia -Skaldowie
Wilki-Ogień i woda
Baw mnie-Krajewski i Urszula z filmu och Karol:-)
Całuję Twoją dłoń madam-M.Fogg
Serduszko puka w rytmie czacza:-)
M.Rozynek-Siłacz
Wodecki-Lubię wracać
Do zakochania jeden krok-Dąbrowski
Skaldowie-dopóki jesteś
Jest sporo ładnych,nieoklepanych,kultowych polskich przebojów ino przesłuchać:-)
jak ktoś lubi "starocie" i klasyki to może Check to Check Freda Aistera? Mi się bardzi podoba i piosenka i scena z tego filmu jak tam tańczą
a z innym które też da się fajnie zatańczyć np. Do zakochania jeden krok - bardzo fajnie to wygląda osobiście widziałam taki pierwszy taniec:)
albo coś Anny Jantar- to są piękne piosenki i nie zapomniane:)
My będziemy tańczyć walca wiedeńskiego, obecnie chodzimy na kurs i najlepiej ze wszystkich tańców wychodzi nam właśnie walc
Nie będziemy mieli żadnej piosenki tyko melodię- klasyka jest wieczna i myślę że nic takich hitów jak Nad pięknym modrym Dunajem nie przebije,
pozdrawiam:)
a z innym które też da się fajnie zatańczyć np. Do zakochania jeden krok - bardzo fajnie to wygląda osobiście widziałam taki pierwszy taniec:)
albo coś Anny Jantar- to są piękne piosenki i nie zapomniane:)
My będziemy tańczyć walca wiedeńskiego, obecnie chodzimy na kurs i najlepiej ze wszystkich tańców wychodzi nam właśnie walc
Nie będziemy mieli żadnej piosenki tyko melodię- klasyka jest wieczna i myślę że nic takich hitów jak Nad pięknym modrym Dunajem nie przebije,
pozdrawiam:)
"Moje jedyne marzenie" Anny Jantar to piosenka,którą od 20 lat śpiewa moja siostra na pierwszy taniec-dedykacje dla Pary Młodej,choć próbowaliśmy wielu innych i się nie sprawdziły.Niedawno zaśpiewałem na prośbę pary Młodej "Idę obok Ciebie" zespołu Universe.To piękna piosenka i tekst na nową drogę życia nieżyjacego już Mirka Breguły.