Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
chcę ostrzec pacjentów wątek zamknięty Mam bardzo przykre doświadczenia z Panem Doktorem i dlatego chcę ostrzec Jego...
~Katarzyna Bords
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 stycznia 2008

Polecam wątek zamknięty Z mężem staraliśmy sie o dziecko 1,5 roku i dziś jestem w końcówce 3 miesiąca...
~kalu
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2010

Gorąco polecam:) wątek zamknięty Drogie Panie, trudno niestety dogodzić każdej z nas. Jednak śmiło mogę...
~Ewa Ścibiorek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2009

Podziękowania wątek zamknięty Panie Doktorze, ogromnie podziękowania za pomoc i fachową wizytę. Chociaż...
~Jaga
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 grudnia 2008

Witam, wątek zamknięty Grogie Panie jestem przyszła mama, musiałam zmienic lekarza w 7 miesiacu...
~Laura
-

dodano: 18 września 2008

Polecam :) wątek zamknięty Wbrew temu co przeczytałam, uwazam ze Pan doktor Minowski jest rewelacyjnym...
~Aneta
-

dodano: 17 maja 2008

odradzam wątek zamknięty Również chciałabym się podzielić moim niemiłym doświadczeniem. Raz trafiłam...
~pacjentka
-

dodano: 23 kwietnia 2008

Jaga - opinia wątek zamknięty Szonowny Doktorze! Po latach milczenia chciałam Cię polecić zakolegowanym...
~Jaga
-

dodano: 26 lutego 2008

+ wątek zamknięty Spokojny, rzeczowy ale i z humorem. Jedyne co mi się nie podoba to...
~Anna
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2007

Zgadzam się.... wątek zamknięty Zgadzam się z Wami!!Żałuje,że wcześniej nie miałam okazji-przeczytać-wogóle...
~Emi27
-

dodano: 8 lipca 2007

już nie pacjentka - opinia wątek zamknięty Zgadzam się z przedmówczynią w kwestii podejścia do pacjenta. Żałuję, że nie...
~już nie pacjentka
-

dodano: 3 lipca 2007

Temu Panu dziękujemy. wątek zamknięty Niestety za wypisanie recepty w/w doktor policzył jak za wizytę (100PLN)....
~Była klientka (pacjentka)
-

dodano: 1 lipca 2007

BYLEJAKOŚĆ wątek zamknięty Bylejakość....nic więcej nie trzeba dodawać.wyniki pacjentek nie są zbyt...
~Pacjentka
-

dodano: 24 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry