Widok

Piotr Z. - opinia

Akademia Prawa Jazdy Temat dostępny też na forum:
Pan Wojciech Szyszkowski to profesjonalista w swojej branży, zasłużenie cieszący się opinią najlepszego instruktora. Jazdy dobywają się w sposób przemyślany, według opracowanego planu, którego ostatnim elementem jest sukces na egzaminie. Nie musisz liczyć na szczęście, kurs prowadzony jest w taki sposób, że nie zostawia miejsca na przypadkowość, idziesz i zdajesz. Plan jest dostosowywany do twoich potrzeb, umiejętności i warunków. Ćwiczysz, do pełnego opanowania elementy które sprawiają trudność. Jedyne co musisz zrobić, aby zdać egzamin to stosować się do poleceń i wskazówek, które udzielane są w sposób zrozumiały i przejrzysty. Ponadto, wysoka kultura osobista oraz spokój Pana Wojciecha sprawiają, że podczas jazd czujesz się komfortowo i skupiasz się na nauce.
Panie pracujące w biurze również bardzo dobrze wykonują swoją pracę, są kulturalne i otwarte na potrzeby klientów, nie wprowadzają zbędnych formalności.
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam
Nie polecam

Inne tematy z forum Nauka

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry