Widok

Piotr - ocena

Sprzedawałem apartament w prestiżowej inwestycji Mila Baltica w Gdańsku z pomocą pana Roberta Bandrowskiego z biura Estatic. Cała współpraca, w tym czas potrzebny na znalezienie klienta, zasługuje na uznanie pan Robert znalazł nabywcę w zaledwie kilka tygodni. Wcześniej próbowałem sprzedać to mieszkanie za pośrednictwem innego, znanego biura z Trójmiasta, ale przez kilka miesięcy nic się nie wydarzyło. Oprócz ceny sprzedaży, istotne były dla mnie dodatkowe, dość rygorystyczne warunki, które kupujący musiał zaakceptować. Pan Robert skutecznie poprowadził negocjacje, dzięki czemu udało się spełnić wszystkie moje oczekiwania. Z czystym sumieniem polecam pana Roberta Bandrowskiego każdemu, kto oczekuje uzyskania maksymalnie korzystnej ceny, bezpieczeństwa prawnego oraz profesjonalnej opieki podczas całego procesu od podpisania umowy po wydanie nieruchomości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za ciepłe słowa! Robert zawsze stara się dostarczyć klientom najlepsze efekty, a Twoja satysfakcja z zakończonej transakcji to nasz największy sukces. Cieszymy się, że udało się spełnić Twoje oczekiwania, i polecamy się na przyszłość!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry