Widok
Piotr - ocena
Od jakiegoś czasu moje dziecko uczęszcza na zajęcia RPG prowadzone przez Rafała i jesteśmy bardzo zachwyceni tymi zajęciami! Rafał to doskonały instruktor, który jest pełen energii i pomysłów, a także ma świetne podejście do młodych graczy. Tworzy zabawne, pełne przygód historie, które rozwijają wyobraźnię i uczą logicznego myślenia, współpracy i radzenia sobie w różnych sytuacjach.
Dzięki tym zajęciom moje dziecko stało się bardziej otwarte i pewne siebie. Sesja ma wspaniałą atmosferę, pełną śmiechu, emocji i zabawy. Widać wyraźnie, że Rafał potrafi przekazać swoją wiedzę i pasję na temat gier fabularnych.
Serdecznie polecam te zajęcia rodzicom, którzy chcą, aby ich dzieci rozwijały się poprzez kreatywną zabawę.
Dzięki tym zajęciom moje dziecko stało się bardziej otwarte i pewne siebie. Sesja ma wspaniałą atmosferę, pełną śmiechu, emocji i zabawy. Widać wyraźnie, że Rafał potrafi przekazać swoją wiedzę i pasję na temat gier fabularnych.
Serdecznie polecam te zajęcia rodzicom, którzy chcą, aby ich dzieci rozwijały się poprzez kreatywną zabawę.