Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Minga - ocena Powodem mojej wizyty w Ośrodku Psychoterapii Centrum były zaburzenia lękowe....
~Minga
-

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 26 września 2025

Syren@24 - ocena Pani Karolina jest bardzo dobrym człowiekiem. Zbliżamy się do końca terapii i...
~Syren@24
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

zbychu - ocena Polecam. Pełen profesjonalizm
~zbychu
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Agata - ocena Byliśmy z mężem na terapii w Ośrodku Centrum i ze swojej strony mogę bardzo...
~Agata
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

Maur - ocena Wizyta w Ośrodku Psychoterapii Centrum w Gdańsku i spotkania z Panią Karoliną...
~Maur
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

Lenka - ocena Zanim trafiłam do ośrodka centrum to "testowałam" innych psychoterapeutów....
~Lenka
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

Andrzej - ocena Szukałem przestrzeni z uważnością i konkretem znalazłem ją w Ośrodku...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

wanda - ocena Polecam. Prawdziwi psychoterapeuci z sercem ! Bezpłatna konsultacja wstępna...
~wanda
1

ostatnia odp. 17 godzin temu

wanda - ocena Polecam. Prawdziwi psychoterapeuci z sercem ! Bezpłatna konsultacja to...
~wanda
-

ostatnia odp. 17 godzin temu

Luiza - ocena Bardzo dziękuję Pani Annie za pomoc w trudnym dla mnie czasie. Okazała mi...
~Luiza
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 23 września 2025

Ewelina - ocena Terapia była dla mnie przestrzenią do lepszego poznania siebie i zmierzenia...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 września 2025

Karolina - ocena Praca z Panią Anną to była droga, która wymagała wiele skupienia. Była to...
~Karolina
1

dodano: 14 września 2025

Anna - ocena Pani Monika udzieliła nam wsparcia, którego szukałam już u kilku terapeutów....
~Anna
-

dodano: 14 września 2025

MS - ocena Pan Adam bardzo pomógł mojemu nastoletniemu dziecku w poradzeniu sobie z...
~MS
-

dodano: 13 września 2025

K - ocena Spotkania z terapeutką z ośrodka są dla mnie naprawdę pomocne. Polecam
~K
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 11 września 2025

Izabela O. - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z GPP. Trafiliśmy z synem do tego...
~Izabela O.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 5 września 2025

Anna M. - ocena Sesje pełne dobrej komunikacji. Przestrzeń sprzyjająca doświadczenia swojej...
~Anna M.
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 sierpnia 2025

Katarzyna - ocena Dziękuję Pani Edycję za pomoc w trudnych chwilach. Czułam się bezpiecznie...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 sierpnia 2025

MS - ocena Empatyczny specjalista, dzięki któremu wprowadzam realne pozytywne zmiany w...
~MS
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 27 sierpnia 2025

Ewa - ocena Skorzystałam z kilku sesji brainspottingu i mimo, że byłam sceptycznie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1460

1317

wątków

do góry