Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - ocena nowy temat Z całego serca polecam Panią Annę Stankiewicz jako terapeutkę. Miałem...
~Piotr
1

ostatnia odp. 2 godziny temu

dodano: 17 czerwca 2026

Laura Piątkowska - ocena Wizyta rozpoczęła się punktualnie, pani psycholog bardzo miła i zna się na...
~Laura Piątkowska
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 17 czerwca 2026

Piotr - ocena Wizyta przebiegła bardzo dobrze, w końcu trafiłem na psychologa który wie jak...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 czerwca 2026

TK - ocena Doświadczony i przenikliwy psycholog z dużym doświadczeniem. Świetnie buduje...
~TK
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 23 maja 2026

mama Julka - ocena Przekazuję opinię 10-letniego chłopca, a mojego syna, który właśnie skończył...
~mama Julka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 20 maja 2026

Piotr - ocena Rewelacja fachowe podejście jestem bardzo zadowolony
~Piotr
1

dodano: 17 marca 2026

W - ocena Bardzo przyjazna i profesjonalna atmosfera. Terapia bardzo komfortowa, bez...
~W
-

dodano: 19 maja 2026

RK - ocena Polecam Pana Adama, świetny specjalista
~RK
-

dodano: 19 maja 2026

Julia - ocena Bardzo polecam Adama Gruźlewskiego empatyczny, uważny i profesjonalny...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 16 maja 2026

Grażyna - ocena Do poradni trafiłam w bardzo trudnym momencie życia i już po pierwszym...
~Grażyna
-

dodano: 16 maja 2026

ankorytkowska@gmail.com - ocena Dzięki pomocy Pani Zofii udało mi się poradzić ze swoimi lękami. Podczas...
~ankorytkowska@gmail.com
-

dodano: 12 maja 2026

Weronika - ocena To miejsce z duszą i sercem, polecam każdemu, kto zmaga się z kryzysem...
~Weronika
1

dodano: 6 maja 2026

Renata - ocena Jestem bardzo zadowolona z terapii z Panią Karoliną. Atmosfera była bardzo...
~Renata
-

dodano: 5 maja 2026

Dorota - ocena Polecam Panią Karolinę ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta.
~Dorota
-

dodano: 29 kwietnia 2026

Natan - ocena Korzystałem z poradni i mam bardzo dobre doświadczenie. Już od pierwszego...
~Natan
-

dodano: 28 kwietnia 2026

Karina - ocena Z całego serca polecam panią Alicję .To niezwykle empatyczna i uważna...
~Karina
-

dodano: 25 kwietnia 2026

Kama - ocena Byłam u pani psycholog w balans i bardzo polecam. Ciepła i konkretna osoba,...
~Kama
-

dodano: 24 kwietnia 2026

Kama - ocena Byłam w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej balans i serio polecam. Bardzo...
~Kama
-

dodano: 24 kwietnia 2026

Emila E. - ocena Serdecznie polecam te miejsce. Miejsce budzi zaufanie już od pierwszego...
~Emila E.
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 kwietnia 2026

klient - ocena dotyczy diagnozy asd: niektóre osoby tam, mijają się z prawdą i jest też parę...
~klient
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 7 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1575

1412

wątków

do góry