Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zygmunt - ocena Dzięki Sonii udało mi się uporządkować swoje emocje, zrozumieć, że mogę czuć...
~Zygmunt
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 5 listopada 2025

Kamil Wicek - ocena Pani Joanna jest świetną psychoterapeutką. Byłem wcześniej u kilku innych...
~Kamil Wicek
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 2 listopada 2025

andżelika - ocena Bardzo dziękuję za pomoc. W końcu trafiłam, gdzie jest nadzieja na...
~andżelika
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 2 listopada 2025

Sylwia - ocena To bardzo dobry specjalista ciepły, uważny i naprawdę zaangażowany. Każde...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 października 2025

Aleksander - ocena Kompetentna z ogromną wiedzą psychologiczną i psychiatryczną. Jest doktorem...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 19 października 2025

UM - ocena Dziekuję Panu Szymonowi za pomoc. Psycholog z pasją i ogromną wiedzą. Zawsze...
~UM
-

dodano: 15 października 2025

Wojciech - ocena Konkretny i zaangażowany psycholog z męskim spojrzeniem na sytuację. A przy...
~Wojciech
-

Romeo - ocena Fajne miejsce z grupa ludzi z pasją, nie nastawiona tylko na wyciąganie kasy...
~Romeo
-

Justyna - ocena Pani Anna jest niezwykle serdeczną i empatyczną terapeutką. Podczas rocznej...
~Justyna
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 10 października 2025

Karolcia - ocena Zaangażowany człowiek, chce i potrafi pomóc. Dziękuję.
~Karolcia
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 10 października 2025

Seba - ocena Chcialem sie podzielic moja opinia gdyz mialem opory przed zwroceniem sie do...
~Seba
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 8 października 2025

rzychu - ocena Centrum Psychoterapii w Gdańsku to pełen profesjonalizm: uważność, życzliwość...
~rzychu
-

dodano: 7 października 2025

Tinka_89 - ocena Dla mnie wszystko dobrze, wydaje mi sie ze tak to powinno wygladac dla kogos...
~Tinka_89
-

dodano: 7 października 2025

M - ocena Miałam problem z uzależnieniem syna. Nauczyłam się asertywności. Dziękuję.
~M
-

dodano: 5 października 2025

witka - ocena Bardzo polecam. Dobrzy psychoterapeuci z pasją
~witka
-

dodano: 30 września 2025

Julia Z - ocena Właśnie zakończyłam terapię z Panią Anią. Było to 9 miesięcy intensywnej...
~Julia Z
1

dodano: 29 września 2025

Patrycja - ocena Wspaniałe, ciepłe miejsce. Zostałam przyjęta z pełnym zrozumieniem mojego...
~Patrycja
-

dodano: 29 września 2025

Zgurkin@4-ytu - ocena mam 20 lat i serio polecam Ośrodek Centrum w Gdańsku. psychoterapia tu to nie...
~Zgurkin@4-ytu
-

dodano: 28 września 2025

Ulka - ocena Byłam wyczerpana psychicznie, miałam dużo lęku i poczucie, że utknęłam. Już...
~Ulka
-

Danuta - ocena Już przy pierwszym ontakcie telefonicznym otrzymałam pełne informacje i pomoc...
~Danuta
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1486

1340

wątków

do góry