Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena nowy temat Polecam serdecznie
~Michał
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 14 lipca 2025

Asia - ocena nowy temat Na terapię do Pani Agnieszki trafiłam 2,5 roku temu w depresji i kompletnie...
~Asia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 13 lipca 2025

Luiza - ocena nowy temat Po tym jak mąż mnie zostawił dla młodej kochanki życie się dla mnie...
~Luiza
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 12 lipca 2025

SŁaw - ocena nowy temat Pani Anna była moja ostatnia deska ratunku. Miałem tylko czarne myśli i...
~SŁaw
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 12 lipca 2025

Marlena - ocena nowy temat Polecam, szybko, konkretnie i w punkt. Znalazłam pomoc, której szukałam.
~Marlena
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 11 lipca 2025

kosior - ocena im so back, teraz nawet teściowa mnie kocha
~kosior
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 lipca 2025

Sylka - ocena Dziękuję Pani za pomoc i wsparcie. Dzięki naszym spotkaniom moje życie powoli...
~Sylka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 lipca 2025

Joanna - ocena Serdecznie polecam Panią Psycholog! Wizyta przebiegła w niezwykle życzliwej i...
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 1 lipca 2025

Agata - ocena Nie wiedziałam, że może być lepiej, a jednak jest. Otrzymałam wsparcie,...
~Agata
-

dodano: 1 lipca 2025

Ewa - ocena Polecam panią Annę Osuch jako terapeutę. Wykazuje się dużą empatia i...
~Ewa
-

dodano: 30 czerwca 2025

Jerzy F. - ocena Terapia u p. Dominka to było 3,5 roku czasem bardzo trudnej dla mnie pracy,...
~Jerzy F.
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 18 czerwca 2025

Mario - ocena Byłem w ciężkim momencie życia, miałem załamanie i nie radziłem sobie w...
~Mario
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 14 czerwca 2025

Janka - ocena Podjęcie terapii było jedną z najlepszych decyzji, jakie mogłam podjąć. W...
~Janka
-

dodano: 12 czerwca 2025

M. - ocena Poczułam się bezpiecznie od pierwszej sesji z Panią Agnieszką. Cenię sobie...
~M.
-

dodano: 12 czerwca 2025

Anna - ocena Zgłosiłam się do Pani Agnieszki z powodu depresji i niskiej samooceny....
~Anna
-

dodano: 11 czerwca 2025

PacjentkaW - ocena Polecam z całego serca psychoterapię u Pani Ani. Dzięki okazanemu wsparciu i...
~PacjentkaW
-

dodano: 5 czerwca 2025

Kasia - ocena Bardzo polecam! Całe życie zmagałam się z problemem, z którym nie mogłam...
~Kasia
-

dodano: 4 czerwca 2025

Emil - ocena Jestem na terapii, bo mam problem z nerwami. Wkurzam się o głupoty i...
~Emil
-

dodano: 28 maja 2025

KoAme - ocena Pani psycholog pojawiła się w naszym życiu w momencie, kiedy byliśmy już...
~KoAme
-

dodano: 27 maja 2025

Pietrek - ocena Pani psycholog bardzo mi pomogła gdy miałem duże problemy rodzinne. Jest...
~Pietrek
-

dodano: 26 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1427

1288

wątków

do góry