Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mario - ocena nowy temat Byłem w ciężkim momencie życia, miałem załamanie i nie radziłem sobie w...
~Mario
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 14 czerwca 2025

Janka - ocena nowy temat Podjęcie terapii było jedną z najlepszych decyzji, jakie mogłam podjąć. W...
~Janka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 12 czerwca 2025

M. - ocena nowy temat Poczułam się bezpiecznie od pierwszej sesji z Panią Agnieszką. Cenię sobie...
~M.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 12 czerwca 2025

Anna - ocena nowy temat Zgłosiłam się do Pani Agnieszki z powodu depresji i niskiej samooceny....
~Anna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 11 czerwca 2025

PacjentkaW - ocena Polecam z całego serca psychoterapię u Pani Ani. Dzięki okazanemu wsparciu i...
~PacjentkaW
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 5 czerwca 2025

Kasia - ocena Bardzo polecam! Całe życie zmagałam się z problemem, z którym nie mogłam...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 4 czerwca 2025

Emil - ocena Jestem na terapii, bo mam problem z nerwami. Wkurzam się o głupoty i...
~Emil
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 28 maja 2025

KoAme - ocena Pani psycholog pojawiła się w naszym życiu w momencie, kiedy byliśmy już...
~KoAme
-

dodano: 27 maja 2025

Pietrek - ocena Pani psycholog bardzo mi pomogła gdy miałem duże problemy rodzinne. Jest...
~Pietrek
-

dodano: 26 maja 2025

Dominika - ocena Pani Ania jest wspaniałą osobą oraz profesjonalistką w swoim fachu. Przy tak...
~Dominika
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 23 maja 2025

Wdzięczna E - ocena Pani Anna bardzo pomogła mi i mojej rodzinie, w momencie gdy jakby się...
~Wdzięczna E
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 18 maja 2025

Anita - ocena Pani Ania to bardzo ciepła i profesjonalna osoba. Potrafi uważnie słuchać i...
~Anita
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 maja 2025

Sylwia - ocena Bardzo empatyczny, a zarazem konkretny specjalista. Można pogadać, bez obaw...
~Sylwia
-

dodano: 11 maja 2025

Alicja - ocena Gorąco polecam, świetny psycholog. Bardzo mi pomógł, dziękuję.
~Alicja
-

dodano: 11 maja 2025

Karol - ocena Przerabiałem kilku terapeutów - dopiero tutaj mogłem się otworzyć i poczuć ,...
~Karol
-

dodano: 24 kwietnia 2025

AM - ocena Dzięki pani Ani zaczęłam żyć pełnią życia. Trafiłam do niej na terapię z...
~AM
1

dodano: 22 kwietnia 2025

Zbyszek - ocena Jestem pod wrażeniem, jak dużo udało się zrobić w tak krótkim czasie....
~Zbyszek
-

dodano: 17 kwietnia 2025

Paweł - ocena Polecam profesjonalizm Pani Anny.
~Paweł
-

dodano: 17 kwietnia 2025

Patryk - ocena Pani dr Regina to niezwykle kompetentna i empatyczna psycholog. Od pierwszego...
~Patryk
-

dodano: 16 kwietnia 2025

MM - ocena Polecam! Wspaniałe miejsce, kameralne, spokój i realna pomoc. Specjalista do...
~MM
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 16 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1417

1278

wątków

do góry