Chciałbym serdecznie podziękować Panu amadeuszowi żołdakowi za pełny profesjonalizm i doradę podczas zakupu samochodu. W czwarte 29.01.2026r. odebrałem z City Motors używanego vw arteona. cała obsługa zakupu, przygotowania auta do wydania była zorganizowana na najwyższym poziomie. Pomimo, że auto jest używane, poczułem się jakbym kupował nowe z salonu. Samochód został przygotowany do wydania według moich oczekiwań i wszystko było zgodne z wcześniejszymi ustaleniami. W każdym aspekcie, który mnie interesował otrzymałem poradę i informację. Na ogromny plus zasługuje również kontakt telefoniczny (Pan Amadeusz wykazał się dużą dozą cierpliwości w stosunku do moich zapytań telefonicznych jeszcze przed wydaniem auta). Cieszę się, że zaufałem City Motors, a szczególnie polecam Pana amadeusza- odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku!!Samochód został sprawdzony pod każdym względem, zarówno dokumentacyjnym jak i stanem technicznym, co było dla mnie bardzo ważne (w ciągu miesiąca przejechałem ponad 3 tys. km i wszystko jest ok.). W przyszłości wrócę po następne auto, może nowe. polecam firmę!!