Widok
Piotr - ocena
Chciałbym z całego serca i z pełnym przekonaniem polecić Pana Macieja każdemu, kto szuka instruktora z prawdziwego zdarzenia i z ogromnym powołaniem do tego zawodu. Moja przygoda z kursem zakończyła się sukcesem, zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem i to całkowicie bezbłędnie, co jest najlepszym dowodem na to, jak profesjonalnie zostałem przygotowany. Pan Maciej to człowiek o niespożytych pokładach cierpliwości, który potrafi stworzyć w samochodzie taką atmosferę, że każda godzina jazdy staje się czystą przyjemnością. Jego podejście jest niezwykle ludzkie i pełne empatii; zamiast suchej teorii i surowych uwag, zawsze otrzymywałem spokojne wyjaśnienie i merytoryczne wsparcie, które budowało moją pewność siebie na drodze z każdą kolejną lekcją.
To, co szczególnie wyróżnia Pana Macieja, to fakt, że jemu naprawdę zależy na kursancie. Tłumaczy wszystko w sposób niezwykle przystępny, obrazowy i co najważniejsze z ogromnym opanowaniem, które udziela się osobie siedzącej obok. Czułem, że nie jestem szkolony tylko pod konkretne zadania egzaminacyjne, ale że Pan Maciej faktycznie uczy mnie, jak być bezpiecznym i świadomym kierowcą w codziennym ruchu, dbając o każdy techniczny detal.
To, co szczególnie wyróżnia Pana Macieja, to fakt, że jemu naprawdę zależy na kursancie. Tłumaczy wszystko w sposób niezwykle przystępny, obrazowy i co najważniejsze z ogromnym opanowaniem, które udziela się osobie siedzącej obok. Czułem, że nie jestem szkolony tylko pod konkretne zadania egzaminacyjne, ale że Pan Maciej faktycznie uczy mnie, jak być bezpiecznym i świadomym kierowcą w codziennym ruchu, dbając o każdy techniczny detal.