Widok
Piotr - opinia
Chciałbym serdecznie podziękować Pani Justynie (Kierownik Działu Blacharsko-Lakierniczego) oraz Panu Tomaszowi (Specjaliście ds. Sprzedaży Samochodów Używanych). W sobotę 16.07.2022 r. odebrałem z CityMotors używanego Passata Variant B8. Cała obsługa zakupu, przygotowania auta do wydania była zorganizowana na najwyższym poziomie. Pomimo, że auto jest używane, poczułem się jakbym kupował nowe z salonu. Samochód został przygotowany do wydania według moich oczekiwań i wszystko było zgodne z wcześniejszymi ustaleniami. W każdym aspekcie, który mnie interesował otrzymałem poradę i informację. Na ogromny plus zasługuje również kontakt telefoniczny z obsługą (Pan Tomasz wykazał się dużą dozą cierpliwości w stosunku do moich zapytań telefonicznych jeszcze przed wydaniem auta). Od wielu miesięcy poszukiwałem auta. Cieszę się, że zaufałem CityMotors. Samochód został sprawdzony pod każdym względem, zarówno dokumentacyjnym jak i stanem technicznym, co było dla mnie bardzo ważne (nie miałem żadnej obawy w tym aspekcie). Bardzo rzadko dokonuję takich wpisów w Internecie (opinii), ale będąc naprawdę zadowolonym z obsługi, postanowiłem podzielić się swoimi pozytywnymi spostrzeżeniami.
Moja ocena
CityMotors
kategoria: Salony samochodowe
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6