Widok
Piotr - opinia
Zgodze sie z Kalafiorem ze wszystko z Paem prezesem da sie zalatwic tylko trzeba to robic w sposob spokojny i zyczliwy. Nasze mieszkanie zostalo odebrane bezjakikolwiek zastrzezen a jezeli cos moi drodzy zmieniacie w planie mieszkania to przejedzcie sie czasem do swojego budowanego lokalu i sprawdzcie czy macie tak jak chcecie a jakiekolwiek pomylki nie sa wina prezesa tylko zwyklego "robotnika" u mnie tez sie pomylili ale po malej interwencji szybko naprawili swoj blad. Jezeli chodzi o oplaty eksploatacyjne to sa w sam raz. Przed moim blokiem juz sie droga buduje i sa parkingi a dlatego tak szybko bo tutaj juz nie bedzie jezdzil ciezki sprzet. Okolica jest piekna a jak komus nie pasuje otoczenie czy wyglad bloku to po co kupuje takie mieszkanie. Pozdrowienia dla wszytkich lokatorow konwaliowej 14
Moja ocena
Rot-Dom
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 5
oferta: -
jakość: -
terminowość: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.8
* maksymalna ocena 6
a ja sie nie zgadzam co do tego ze prezes jest mily i da sie z nim załatwic on jest miły do czasu mi zalewa sufit wiec pierwsza interwencja byla dosc szybka ale juz za drugim razem pan prezes robi uniki i jakos dziwnie udaje ze nie widzi!a co do zacieków to oczywiscie moja wina heheh oczywiscie bo jak moze byc winna robotnikow prezesa skoro rączka rączke myje poza tym grzyb na oknie obok okna wokół na ramach miedzy ramą okna a scianą sufit pokrywa sie grzybem z kratek wentylacyjnnych skrapla sie woda która zalewa wokół kratki sciane i oczywiscie pokazuje sie grzyb -pan prezes twierdzi ze tak ma byc bo to para"powtarzam "PARA"-nie woda para a czym panie prezesie jest woda para i jak równiez para to woda ale za bledy trzeba płacic!i jeszcze jedno trzeba umiec przyznac sie do popelnionych bledów a prezes w zaparte to my tez !!!pozdrowienia dla prezesa!!!