Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Budynki Rot-Domu wątek zamknięty Wszystkie budynki Rot-Domu stoją na bagnach. Nie cała Rotmanka. Tam gdzie...
~Mała
14

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 października 2012

Nie pisać bzdur lub opini wyssanych z palca a prawdę wątek zamknięty Jak czytam te wszystkie negatywne komentarze to mi się niedobrze robi,ludzie...
~Rafał
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 lutego 2009

pomocy !! wątek zamknięty dawno byly te wpisy czy cos sie zmienilo ??
~missiiaa
6

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 lutego 2012

me - opinia wątek zamknięty fatalnie, fatalnie i jeszcze raz fatalnie. Wszystko wygląda ładnie zanim...
~me
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 maja 2007

nieroby wątek zamknięty Ludzie co wy piszecie. Monitoring to nie prezes tylko osobna firma która nie...
~mieszkaniec -jeszcze
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 czerwca 2009

tadek - opinia wątek zamknięty Jesli chodzi o wykonczenie to widac ze wszystko w pospiechu robione i malo...
~tadek
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 lipca 2008

Piotr - opinia wątek zamknięty Zgodze sie z Kalafiorem ze wszystko z Paem prezesem da sie zalatwic tylko...
~Piotr
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 lutego 2008

robolek - opinia wątek zamknięty Ja jestem po części zadowolona. Mieszkanie ok, czynsz z opłatami w...
~robolek
-

dodano: 15 listopada 2009

zapraszam wątek zamknięty Wszystkich chcących kupić mieszkania zapraszam na ul Sasankowa. Proszę zabrać...
~Iwona
-

dodano: 17 marca 2009

Kalafior - opinia wątek zamknięty Nie wiem jak moi poprzednicy ale ja uważam że pan prezes naprawdę dużo mi...
~Kalafior
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 21 grudnia 2007

niki - opinia wątek zamknięty To co piszą przedmówcy to prawda. Wszystko jest piękne na początku. A po...
~niki
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
40

11

wątków

do góry