Widok
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Na dole repertuaru wszystko jest napisane. haha
Ceny biletów:
Normalne: od pon. do czw. 18 zł, od pt. do niedz. 22 zł
Ulgowe: od pon. do czw. 16 zł, od pt. do niedz. 16 zł
Uczniowie i studenci: od pon. do czw. 16 zł, od pt. do niedz. 18 zł
Bilety grupowe (powyżej 15 osób - do godziny 17): cały tydzień 13 zł
Bilet ulgowy przysługuje dzieciom do lat 12, seniorom i osobom niepełnosprawnym
Zniżki udzielane są tylko za okazaniem ważnej legitymacji
FILMY 3D
Normalne: od pon. do czw. 25zł, od pt. do niedz. 27 zł
Ulgowe/studenckie: od pon. do czw. 20 zł, od pt. do niedz. 22 z
Ceny biletów:
Normalne: od pon. do czw. 18 zł, od pt. do niedz. 22 zł
Ulgowe: od pon. do czw. 16 zł, od pt. do niedz. 16 zł
Uczniowie i studenci: od pon. do czw. 16 zł, od pt. do niedz. 18 zł
Bilety grupowe (powyżej 15 osób - do godziny 17): cały tydzień 13 zł
Bilet ulgowy przysługuje dzieciom do lat 12, seniorom i osobom niepełnosprawnym
Zniżki udzielane są tylko za okazaniem ważnej legitymacji
FILMY 3D
Normalne: od pon. do czw. 25zł, od pt. do niedz. 27 zł
Ulgowe/studenckie: od pon. do czw. 20 zł, od pt. do niedz. 22 z
Fabuła and other..
Fabuła mocno mnie zaskoczyła. Biorąc pod uwagę "epickość" pierwszych trzech części ta wypada po prostu słabo. Dwie rzeczy zasługujące na uwagę to (jak w każdej części) mistrzowska gra Johnego Deepa, oraz muzyka (co z tego, że w każdej części jest taka sama, skoro jest po prostu z*******a). Reszta.... powiedzmy 5/10. Nie powalają też "efekty" 3D... zaraz, jakie efekty? Jedyne co było w 3D to napisy. Sam noszę już swoje okulary i zgodzę się z użytkownikiem Daclaw, że powinno się robić okulary 3D dostosowane do tych co noszą okulary. A tak swoją drogą Czy do jasnej cholery wszystko musi być robione w 3D? Rozumiem filmy animowane, w których można napchać trochę tych efektów że aż chcę się powiedzieć łaaał i przybić reżyserowi piątkę, ale są też filmy których się w 3D nie powinno robić
Jestem niemile zaskoczony, lecz nie na tyle żebym się zbulwersował i rzucał mięsem na wszystko w tym filmie. Lubię Piratów z Karaibów i gdyby nakręcono kolejną część i tak bym na nią poszedł nie patrząc na recenzje i opinie innych. Jeśli chcecie się na niego wybrać to śmiało go polecam, może wam się spodoba, mi osobiście nie przypadł do gustu.
Jestem niemile zaskoczony, lecz nie na tyle żebym się zbulwersował i rzucał mięsem na wszystko w tym filmie. Lubię Piratów z Karaibów i gdyby nakręcono kolejną część i tak bym na nią poszedł nie patrząc na recenzje i opinie innych. Jeśli chcecie się na niego wybrać to śmiało go polecam, może wam się spodoba, mi osobiście nie przypadł do gustu.
warto obejrzeć
Jezeli ktoś oglądał i polubił 3 pierwsze cześci Piratów, to ten film MUSI po prostu obejrzeć. J. Depp jak zawsze w roli Jacka Sparrow jest niezrównanie genialny, piracki klimat dobrze utrzymany, trochę brakuje Elisabeth i Turnera, ale i do Angelici mozna się przyzwyczaic.
Nie polecam wersji 3D, lepiej wybrać 2D ( jeat taka do wyboru w Gdańsku) i nie przepłacać za zerowe trójwymiarowe efekty.
Czekam na piąta część.....
Nie polecam wersji 3D, lepiej wybrać 2D ( jeat taka do wyboru w Gdańsku) i nie przepłacać za zerowe trójwymiarowe efekty.
Czekam na piąta część.....
ten film byl troche nie ciekawy....
ten film byl jakis smutny i idiotyczny nie kture sceny byly super na niekture nie w moim zyciu ten film byl by tak 10/8 bo to tylko film ktury byl o piratach i slodkiej angelinie to byl najlepszy film ktury ogladalam o przygodach zacietych piratuw moja ocena na dzis to 5/5.
film zrobiony na siłę
Ta część jest po prostu słaba, nie chodzi w niej już o nic tylko o kasę.
Widziałam poprzednie części i podobały mi się ale ta ostatnia....
Johnny Depp świetny jak zawsze. Właściwie to reszty obsady mogłoby nie być i tak zaczynało się coś dziać dopiero jak pojawiał się Johnny.
Oglądania w kinie nie polecam (nie warto wydawać na bilet), w domu można obejrzeć ale też niekoniecznie:)
Widziałam poprzednie części i podobały mi się ale ta ostatnia....
Johnny Depp świetny jak zawsze. Właściwie to reszty obsady mogłoby nie być i tak zaczynało się coś dziać dopiero jak pojawiał się Johnny.
Oglądania w kinie nie polecam (nie warto wydawać na bilet), w domu można obejrzeć ale też niekoniecznie:)