Widok

Pirat drogowy

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie ten pirat?
popieram tę opinię 113 nie zgadzam się z tą opinią 39

Autor prawdopodobnie pisze sam o sobie

Dlaczego autorze drogi nie jedziesz prawą stroną drogi?
popieram tę opinię 174 nie zgadzam się z tą opinią 48

Ogląda ten filmik i pisze głupie komentarze
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 30

oh

Prawy pas łączy się z inną drogą, dlatego jedzie zgodnie z zasadami na swoim pasie. Nie rozumiem, dlaczego wy, idioci, najpierw krytykujecie niewinną stronę.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 37

Ty chyba pirata na drodze nie widziałeś
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie pirat, klasyczny bandyta drogowy jakich wielu na naszych drogach, widać to po minusujących.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 25

Bo to są idioci.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 15

A te zasady to gdzieś są spisane? Jest zasada że w przypadku gdy pas prawy łączy się w inną drogę w ciągu kolejnych 200 km, kierowca ma prawo jechać lewym lub środkowym pasem?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 11

spójrz dobrze na tego co jedzie środkowym pasem blokując go, gdy nawet ten na prawym jedzie szybciej
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4

Xyz

Bo za 25km skręca w lewo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Xyz

Na szczęście was lalusi lewo pasmowców co się boją patrzeć w lusterka jest mniej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

w pierwszej sekundzie filmu

GD 936NK, brak kierunkowskazów, nadmierna prędkość, zmiana wielu pasów na raz.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 30

Jest społeczne przyzwolenie na taką jazdę więc

spodziewaj się komentarzy negatywnych w stosunku do siebie. Niestety społeczeństwo (to tutaj) jest proste, dopiero zeszło z pola, więc się przygotuj. Widać to też po marce i modelu samochodu pirata
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 17

A gdzie w przepisach ruchu drogowego jest napisane, że nie można zmieniać kilku pasów płynnie? Jedni lepsi od drugich... Przestańcie wymyślać prawo drogowe wedle uznania.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja już jadę prawym pasem. Jeśli dokładnie obejrzysz nagranie, zobaczysz, że lewy pas jest wolny, a ja jadę prawym. Tamten pas jest przeznaczony do skrętu, więc nie mogę nim jechać, bo jadę prosto. Jadę prawym pasem, a on przyjeżdża z lewego pasa i bez kierunkowskazu wyprzedza mnie, wjeżdża przede mnie, potem znowu zjeżdża na prawy pas i ponownie wraca na skrajny lewy. Jeśli nie widzisz w tym nic dziwnego, to moim zdaniem powinieneś sam zastanowić się nad swoimi umiejętnościami jako kierowca.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ale ja nie mam prawa jazdy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

W takim razie powinieneś skupić się na tematach, w których jesteś bardziej kompetentny, bo zachowanie tego kierowcy w żaden sposób nie może być uznane za prawidłowe. W przeciwnym razie mogą go bronić tylko jego znajomi albo osoby, które jeżdżą w podobny sposób.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry