Widok
Piwonie we Wrześniu??
Hej hej
powiedzcie mi, czy dostanę białe piwonie we wrześniu? Wiecie może czy są bardzo drogie. Bo chciałam mieć tulipany ale juz wiem że we Wrześniu można je dostać tylko na zamówienie za straszne pieniądze...
Może któraś zna się na kwiatkach.
p.s.- aż głupio pojawiać się z takim przyziemnym tematem po ostatnich wydarzeniach na forum :)
powiedzcie mi, czy dostanę białe piwonie we wrześniu? Wiecie może czy są bardzo drogie. Bo chciałam mieć tulipany ale juz wiem że we Wrześniu można je dostać tylko na zamówienie za straszne pieniądze...
Może któraś zna się na kwiatkach.
p.s.- aż głupio pojawiać się z takim przyziemnym tematem po ostatnich wydarzeniach na forum :)
Chyba Cie rozumiem, ja się uparłam, że w grudniu chcę mięc bukiet z zołtych tulipanow z dodatkiem wrzosu i panie w 3 kwiaciarniach powiedzaly, ze bez szans na ten wrzos, a w czwartej ze tak, ze sie znajdzie. No i tam zamowilam, po czym dzien przed slubem koleznka, ktora nam samochod stroila tulianami poszla tam po tulipany i sie dowiedziala, ze pani wrzosu jednak nie znalazla...Wkurzylam sie straszliwie (bo nawet nie zadzwonila, ze nei znalazla), ale mialam kolo ratnkowe w postaci wrzosu hodowanego przez koleznake na balkonie, moze ten wrzos nie byl pierwsza klasa, ale jako dodatek sie nadal. Takze moze sprobujesz z ta hodowla, ale na wszelki wypadek moze wymysl alternatywe, choc wiem, ze ciezko jak sie cos super spodoba.
www.evinion.pl
Salon Sukien Ślubnych
Salon Sukien Ślubnych