Widok

Piwonie we Wrześniu??

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hej hej

powiedzcie mi, czy dostanę białe piwonie we wrześniu? Wiecie może czy są bardzo drogie. Bo chciałam mieć tulipany ale juz wiem że we Wrześniu można je dostać tylko na zamówienie za straszne pieniądze...

Może któraś zna się na kwiatkach.
p.s.- aż głupio pojawiać się z takim przyziemnym tematem po ostatnich wydarzeniach na forum :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,ja straszliwie chcialam miec piwonie i zaplacilabym kazde pieniadze ale niestety w 4 kwiaciarnich powiedzieli mi ze nie ma szansy.Jesli jednak uda ci sie je znalezc to bede zazdrosna ;-)).
oooooooo.... to zacznę już szukać, albo może wychoduję do września w ogrodzie :D a co.........
image
heh ja sobie postawilam za punkt honoru samemu wyhodowac cantadeski na bukiet w ogrodzie:) i ambitnie od 3 tygodni podlewam i jeszcze nic mi z ziemi nie wyroslo:(
miałam piwonie z tulipanami ;) ale w czerwcu :P

moim zdaniem piwonii we wrześniu nie znajdziesz :P sezon na nie jest w maju/czerwcu :)
tulipany we wrześniu nie są takie drogie, ja kupowałam często przyjaciółce na urodziny bo uwielbia a ma w listopadzie i płaciłam 1,5 zł za sztuke
Chyba Cie rozumiem, ja się uparłam, że w grudniu chcę mięc bukiet z zołtych tulipanow z dodatkiem wrzosu i panie w 3 kwiaciarniach powiedzaly, ze bez szans na ten wrzos, a w czwartej ze tak, ze sie znajdzie. No i tam zamowilam, po czym dzien przed slubem koleznka, ktora nam samochod stroila tulianami poszla tam po tulipany i sie dowiedziala, ze pani wrzosu jednak nie znalazla...Wkurzylam sie straszliwie (bo nawet nie zadzwonila, ze nei znalazla), ale mialam kolo ratnkowe w postaci wrzosu hodowanego przez koleznake na balkonie, moze ten wrzos nie byl pierwsza klasa, ale jako dodatek sie nadal. Takze moze sprobujesz z ta hodowla, ale na wszelki wypadek moze wymysl alternatywe, choc wiem, ze ciezko jak sie cos super spodoba.
www.evinion.pl
Salon Sukien Ślubnych

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry