Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pizza, Kebab, Ziemniak wątek zamknięty Bardzo dobra pizza, świetny kebab i niesamowity ziemniak. Do tego miła...
~JohnyS
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 września 2019

Super! wątek zamknięty Zamówiłem po długim czasie jakość na wysokim poziomie i dostawa bardzo...
~potegowska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 listopada 2017

pizza bar wątek zamknięty Bardzo dobre miejsce aby wrzucić sobie coś na ruszt , świeże surówki, dania...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

POLECAM! wątek zamknięty Od lat korzystam z usług Pizza Bar i zawsze jestem zadowolona, dobre jedzenie...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

NIE polecam wątek zamknięty Drogi szefie .rozumiem ze trzeba patrzec na personel jak pracuje ale troche...
~oruniak
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 marca 2015

Wielkość pizzy jak dla dziecka wątek zamknięty Kiedyś uwielbiałam pizza bar, teraz jakość baardzo się pogorszyła. Malutka...
~klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 października 2013

Ceny za wysokie w stosunku do jakości i innych obiektów wątek zamknięty Klientką Pizza Baru jestem od kiedy mieszkam na Oruni Górnej- czyli od 13lat....
~Stała Klientka
-

dodano: 30 czerwca 2013

Ceny za wysokie w stosunku do jakości i innych obiektów wątek zamknięty Klientką Pizza Baru jestem od kiedy mieszkam na Oruni Górnej- czyli od 13lat....
~Stała Klientka
-

dodano: 30 czerwca 2013

nie polecam wątek zamknięty Pizze ok , ale kebab to jakaś wielka pomyłka , same surówki jak na talerzu do...
~Adrian
-

dodano: 6 kwietnia 2013

troche prawdy o kebabie wątek zamknięty jeśli już musisz tam iść na kebaba to weź powiększonego i poproś o dodatkowe...
~Rafal
1

dodano: 17 marca 2013

Świeże i dosmaczone! wątek zamknięty Bardzo polecam pizzerię na Platynowej. Urzekła mnie dbałość o jakość...
~klientka
-

dodano: 30 stycznia 2013

Polecam miłośnikom świerzych i dobrych składników wątek zamknięty Pizza jest bardzo dobra, idealna pod każdym względem a największym plusem są...
~rudy miś
-

dodano: 13 grudnia 2012

Nie polecam... wątek zamknięty Dziwią mnie trochę te opinie innych użytkowników bo niewiem czy ja jadłem...
~X
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 maja 2012

Pyszny kebab i pizza wątek zamknięty Naprawdę polecam! Wszystko świeże , szybko przygotowane i ciepłe. Zamówiłem...
~PimVW
-

dodano: 22 listopada 2011

Świetne jedzenie wątek zamknięty Przepyszne jedzenie!!! Do tej pory jadałam tam kebab i uważam że jest...
~Ather
-

dodano: 22 listopada 2011

Świetne jedzenie. wątek zamknięty Jak najbardziej pragnę polecić lokal PizzaBar, jedzonko przede wszystkim...
~Stahu:)
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 września 2011

Masakra wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre,zróżnicowane,obsługa taka sobie zależy od dnia i...
~Maciek
-

dodano: 1 lipca 2011

MC - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre jedzienie, pizza rewelacja, duża ilosc skladnikow, kebab chyba...
~MC
1

dodano: 20 listopada 2009

najlepsza pizzeria w trójmieście wątek zamknięty pizze bardzo dobre, ciasto jest faktycznie doskonałe, a składniki świeże i...
~ola
-

dodano: 10 grudnia 2010

bardzo wątek zamknięty bardzo pyszna pizza.TOP 3 w trojmiescie, jesli nie najlepsza.nie wiem jak tam...
~ezi
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

21

wątków

do góry