Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
~kkk
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 września 2013

tez nie polecam ! kpiny sobie robia ! wątek zamknięty "3 razy i nikt nie odebrał ? Takie kity zostawi pani dla siebie i...
~klaudia
1

dodano: 12 sierpnia 2013

Polecam wątek zamknięty Nie rozumiem wielu niepochlebnych opinii, jadam w Libero od początku jej...
~Kuba
-

dodano: 6 sierpnia 2013

OKROPNY KEBAB!!! wątek zamknięty mięso z kurczaka?? raczej z koguta. okropne zero smaku mięsa kurczaka. bułka...
~łakowa
-

dodano: 4 sierpnia 2013

cos strasznego wątek zamknięty nie polecam ciasto pizzy to jakas pomylka a na dodatek obiady jakkby byly...
~masakra
-

dodano: 19 lipca 2013

Katastrofa wątek zamknięty Zamawiałam pizzę bardzo często w tym miejscu. Pizza była dobra ale obsługa...
~Kaja
1

dodano: 10 czerwca 2013

Masakra jakaś wątek zamknięty Pizze praktycznie za każdym razem przywożą surową! Do tego dzisiaj przywieźli...
~sasa
1

dodano: 17 lipca 2013

Zawsze problem wątek zamknięty Często przywożą zimną i surową pizze. Dziś się kucharz niby pomylił i...
~Sasa
-

dodano: 17 lipca 2013

ło matko, ale paskudne! wątek zamknięty zamówiłem dziś kebaba z Libero pizza - straszne rozczarowanie. mięso z...
~majkel
2

dodano: 1 września 2011

. . . wątek zamknięty z jedzeniem jak z loterią, czasem wyjdzie ok, a czasem nie, negatywnie na...
~aneta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 września 2012

bez szału wątek zamknięty moim zdaniem pizza bez szału. tzn. mi nie smakuje, ale rozumiem, że to rzecz...
~ola
-

dodano: 25 kwietnia 2012

POLECAM!!!! wątek zamknięty Miła obsługa, pyszne jedzenie i DUUUUUŻE porcje za małą cenę.
~Jolka
-

dodano: 25 stycznia 2012

NAJLEPSZA I NAJTAŃSZA PIZZERIA W OKOLICY!!! wątek zamknięty Najlepsze pizze i obiady w Gdańsku. Tak tanio i smacznie jak tu jeszcze...
~Grp
-

dodano: 25 stycznia 2012

Polecam; wątek zamknięty Jedzenie jest bardzo dobre, ładnie podane i zawsze gorące. Porcje bardzo...
~jadwiga
-

dodano: 18 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Pizza i obiady bardzo dobre .Duże porcje i smaczne.Polecam kto lubi zjeść...
~Krzyś
-

dodano: 9 stycznia 2012

Libero sprzed lat wróć!!!! wątek zamknięty Witam wszystkich! Korzystałem z usług Libero wielokrotnie kilka lat temu ,a...
~Zenon
-

dodano: 27 grudnia 2011

Rewelacja. Smak Posiłków, Obsługa wątek zamknięty Rewelacja. Smak Posiłków, Obsługa. Libero jest godne polecenia na każdą...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 listopada 2011

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Ta pizzeria zaszła na psy! Ostatni raz zamowiłem tam pizze. Nie dość, że...
~Krzysztof
-

dodano: 9 października 2011

pizza jak z supermarketu odgrzewana w Libero wątek zamknięty Zamówiłem pizze gyros, jakaś tłusta buła oraz zimna. Gyros przypominał jakieś...
~Kaczuch
-

dodano: 26 września 2011

ponad 2h oczekiwania! wątek zamknięty Na pizze czekałem 1,5h i się nie doczekałem. Po telefonie do pizzeri...
~klient
2

dodano: 26 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
55

44

wątków

do góry