Widok

Pizza bella ul. jaśminowy stok

Co i niej sądzicie ?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4
Koszmar! Gruba buła z obrzydliwym serem. Dobra pizza jest w Egiertowie :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7
Moim zdaniem bardzo smaczna. Oczywiście, nie jest to typowa włoska pizza, ale jak na "polską" pizzę bez zarzutu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 36
Pizza genialna, pizzeria jedna z najlepszych w 3city
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 37
haha chyba pisze to właściciel.

Pizza jest paskudna.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 8
Najlepiej o pizzy świadczy ilość klientów - kiedykolwiek przechodzę stoliki są puste:) W lokalu śmierdzi!
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6
potwierdzam ! niestety smród straszny.
Pizze mają nie dobrą. Mi i mojej rodzinie nie smakuje.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja zamawiam z da graso z jabłoniowej i jest najlepsza w okolicy ...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mi pizza z Da grasso nie bardzo smakuje, wg mnie dużo lepsza jest w Belli pozatym maja bardzo smaczne i jak na swoja cene dosyć spore dania obiadowe. Jedna porcja spokojnie najadam sie z koleżanką. Dodatkowo fajna obsługa. Moim zdaniem to godna polecenia pizzeria.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 31
Da Grasso najlepsza? Niezłe :)))))
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak w okolicy da graso najlepsza.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do bani tego się jeść nie da a smród niesamowity jak się do lewiatana idzie nie dziwi mnie to że tam pusto jest współczuję mieszkancą że muszą to znosić
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tam gdzie robią "wszystko"tj dania obiadowe i pizze to nie może być dobrze. Składniki na bank mrożone,smażone we frytownicy, fu, ale z braku czasu i lepszych możliwości ludzie to jedzą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Masakra jak ten syf można jeść z kąd oni się urwali ludzie przestańcie to kupować i się truć to może to zamkną mieszkam tu od miesiąca i skusiłam się na pizze i żałuję że jej nie odniosłam bo smród nie samowity i w smaku masakra wywaliłam reszte do śmieci transport to też jakieś rozpadające się złomy polecam Pani Burger wszystko świeże i ma smak
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Popieram syf nie samowity to są produkty najgorszej jakości i chyba odczuli brak klientów bo zrobili reklamy w oknach ale jak ktoś ma ochotę tam się stołować to trafi po smrodzie bo jest straszny bywałem w wielu lokalach ale nigdzie nie smierdziało tak jak w belki nie mam pojęcia jak można coś takiego sprzedawać
Ryzyko zatrucia bardzo duże więc proszę was o rozwagę zakupów w tym lokalu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja tam nie wiem oco kaman mnie smakuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
widziałem Pana jak robił mega zakupy w Bi....ce , więc jakość produktów super;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po prostu jakiś troll zawziął się na Bellę - wnioskując ze sposobu pisania, jakaś totalna łamaga, której używanie języka polskiego sprawie spore trudności. Pewno pracownik, którego wywalili za stosunek do wykonywanych obowiązków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ten Pan co robi zakupy w biedronce kupuje w niej pierogi ktore sa sprzedawane pozniej jako wlasnej produkcji.... gdyby napisali w menu ze sa z biedronki to rozumiem a tu wciskanie glupoty przez tel... nie nie sami lepimy pierogi..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
żenada, zapewne konkurencja. Co do Pani Burger hmmm... skusilismy sie na piekna reklame menu tej budki z pseudo hamburgerem. Jezeli lubisz jesc hamburgery ze stara, niedobra i nieladnie pachnacą (delikatnie piszac) wolowina i marnymi dodatkami i miec zatrucie po tym to powodzenia.
A jesli chodzi o pizzerie to jesli komus smakuje to niech je, a tobie jak nie smakuje to nie jedz. nie rozumiem po co ten bezsensowny hejt. Jak ci cos nie pasuje to zawsze na forum sie zalisz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7