Widok
żenada, zapewne konkurencja. Co do Pani Burger hmmm... skusilismy sie na piekna reklame menu tej budki z pseudo hamburgerem. Jezeli lubisz jesc hamburgery ze stara, niedobra i nieladnie pachnacą (delikatnie piszac) wolowina i marnymi dodatkami i miec zatrucie po tym to powodzenia.
A jesli chodzi o pizzerie to jesli komus smakuje to niech je, a tobie jak nie smakuje to nie jedz. nie rozumiem po co ten bezsensowny hejt. Jak ci cos nie pasuje to zawsze na forum sie zalisz?
A jesli chodzi o pizzerie to jesli komus smakuje to niech je, a tobie jak nie smakuje to nie jedz. nie rozumiem po co ten bezsensowny hejt. Jak ci cos nie pasuje to zawsze na forum sie zalisz?
Popieram syf nie samowity to są produkty najgorszej jakości i chyba odczuli brak klientów bo zrobili reklamy w oknach ale jak ktoś ma ochotę tam się stołować to trafi po smrodzie bo jest straszny bywałem w wielu lokalach ale nigdzie nie smierdziało tak jak w belki nie mam pojęcia jak można coś takiego sprzedawać
Ryzyko zatrucia bardzo duże więc proszę was o rozwagę zakupów w tym lokalu
Ryzyko zatrucia bardzo duże więc proszę was o rozwagę zakupów w tym lokalu
Masakra jak ten syf można jeść z kąd oni się urwali ludzie przestańcie to kupować i się truć to może to zamkną mieszkam tu od miesiąca i skusiłam się na pizze i żałuję że jej nie odniosłam bo smród nie samowity i w smaku masakra wywaliłam reszte do śmieci transport to też jakieś rozpadające się złomy polecam Pani Burger wszystko świeże i ma smak