Kulinarni dewianci z Trójmiasta tym razem postanowili wybrać się do restauracji La Bocca.

Była to już nasza druga wizyta w tym miejscu ponieważ pizza jest na prawdę dobra. Tym razem było trochę mniej ludzi, dlatego też nasze zamówienie dostaliśmy bardzo sprawnie ( na uwagę zasługuje fakt wypieku pizzy - od włożenia do pieca i wyjęcia wszystko trwa ok 2.50 minut). Jakość składników mogła by być lepsza, natomiast stosunek ceny do jakości jest akceptowalny. Pizza typowo włoska, cienka i podawana z oliwą.

Jeżeli chodzi o minusy to na pewno temperatura - ciężko wysiedzieć, przydała by się klimatyzacja oraz pizzerman, którego właściciele powinni przeszkolić w kwestii savoir vivre. Za każdym razem kiedy byliśmy w tym miejscu mieliśmy wrażenie, że Pan który przyrządza pizzę zapomina, że nie jest na meczu czy z kolegą w pubie ale w pracy. Jeżeli właściciele wyeliminują tak fatalne zachowanie na pewno jeszcze nie jeden raz tam przyjedziemy.