Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Obsługa to porażka wątek zamknięty Zamawiałam pizzę zawsze na dowóz i nigdy nie było problemu z interpretacją...
~Paulina
3

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2013

pyszna pizza wątek zamknięty praktycznie cala ekipa sie zmienila, lokal zostal przeniesiony w inno...
~justyna
1

dodano: 29 stycznia 2015

duuuzzza poprawa wątek zamknięty pizza smaczna obsluga mila dostawa szybka. piZzeriia godna polecenia.
~tatus
1

dodano: 21 marca 2014

nie to zebym bronila ale,,, wątek zamknięty W ulotce jest wyraznie ze znizka powyzej 60 zl. A o znizce studenckiej trzeba...
~rozalia
-

dodano: 4 września 2014

Żart wątek zamknięty Kiedyś jedna z lepszych pizzerii,dziś miałam okazje zamówić najpaskudniejszą...
~Ja
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 lipca 2014

CO TO ZA GNIOT!!! wątek zamknięty Ostatnio zamówiłam dwie margherity. Już sam wygląd pozostawiał wiele do...
~żarłok
-

dodano: 3 maja 2014

... wątek zamknięty http://pizza33.pl/firmy10.htm 10% rabatu dla firm. Jednak jak przypomniałem...
~Niezadowolona firma
-

dodano: 22 listopada 2013

PORAŻKA wątek zamknięty Zamówiliśmy naleśniki zapiekane z serem, z oddziału Rudniki, nie dość że...
~Bartek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 maja 2013

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Zamówiłam 2 pizze, i oczywiście przyjechały ale dwie inne.. z wielkim...
~Asia
-

dodano: 25 maja 2013

Jarek - opinia wątek zamknięty zamówiłem pizze ostatni raz przyjechała po dwóch godzinach na dodatek zimna...
~Jarek
-

dodano: 6 października 2012

super pizza wątek zamknięty Polecam!!!!!
~Fruzia
-

dodano: 29 sierpnia 2012

Polecamy wątek zamknięty Zamówiliśmy kiedyś pizzę w oddziale na chełmie i byliśmy bardzo...
~Krzszytof K
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2012

barszcz ukraiński wątek zamknięty Zamawiałam na obiad zupę - barszcz ukraiński - nie wiem od kiedy do barszczu...
~ania
1

dodano: 16 lipca 2012

Chełm wątek zamknięty - jedzenie zimne - frytki gumowe - nie ma sosu który miał byc do dania -...
~Paweł
-

dodano: 14 lipca 2012

Galeria Przymorze wątek zamknięty Nie polecam przede wszystkim ze wzgledu na obsługe. Jedzenie byłoby całkiem w...
~Asika
-

dodano: 18 czerwca 2012

Tragedia pizza bez sera wątek zamknięty Ludzie nie zamawiajcie tego g......a, tego nie da śię jeść,pizza bez sera a...
~Miras
-

dodano: 8 maja 2012

Paskudne naleśniki wątek zamknięty Czas oczekiwania na jedzenie 1 h 4 0 minut podczas gdy osoba przyjmująca...
~Justyna
2

dodano: 15 kwietnia 2012

Galeria Przymorze wątek zamknięty czas oczekiwania (zamowienie na tel.)1.5 godz,mialo byc do godziny.Jak juz...
~Piotr
-

dodano: 1 kwietnia 2012

9.5/10 wątek zamknięty Nie wiem ludzie co wam się w tej pizzy nie podoba, ale jeżeli chcecie w...
~Stały klient
-

dodano: 11 marca 2012

jestem zdegustowany wątek zamknięty pizza nie taka jaką zamawiałem ,prosiłem ser na wierzchu,był pod spodem...
~Agro_Kolce@op.pl
-

dodano: 17 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
54

45

wątków

do góry