Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
godna polecenia wątek zamknięty W końcu jest coś naprawdę dobrego! Mają naprawdę pyszny krem z pomidorów, i...
~jaca
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2015

zadowolona wątek zamknięty musze przyznac maja bardzo smacznata pizze delikatne ciasto swieze produkty a...
~tajemnicza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2015

ciasto niczym chmura wątek zamknięty wpadłem przypadkiem do pizzeri, żeby posilić się na szybko i nie sądziłem ze...
~Ted
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2015

Pizza rewelacyjna! wątek zamknięty Zamówiłam pizzę stworzoną z własnych pięciu dowolnych składników. Czekałam na...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2015

porażka wątek zamknięty Zamówienia złożone o 15:40 czas realizacji 1g20min. Ok to zrozumiem, że...
~bolo
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2015

Śmiech na sali. wątek zamknięty Zamówiłem, miało przyjechać za 10 minut, nastepnie gdy pzryjechał dostawca...
~Wkulfiony
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 listopada 2014

DOBRA TA WASZA PIZZA wątek zamknięty .....Zamówiłem ,zjadłem , i zamawiać będę ....dobra fajna pizza w końcu na...
~JA
1

dodano: 25 lutego 2014

zawiedziona :( wątek zamknięty 3 razy zamawiałam pizzę, za każdym razem (!) zamówienie zostało pomylone: zła...
~beata
1

dodano: 14 marca 2014

pyszna pizza, miła obsługa, szybka dostawa wątek zamknięty Polecamy Pizzerię na gdańskiej Morenie. Pyszne kruchutki cienkie ciasto,...
~Milena
7

dodano: 13 czerwca 2014

zadowolona wątek zamknięty pyszna pizza i naprawde godne polecenia obiadki!! piers z pomidorami i serem...
~wiktoria
-

dodano: 31 marca 2014

Beata - opinia wątek zamknięty dobra pizza zawsze na czas albo szybciej:)
~Beata
-

dodano: 28 marca 2014

super wątek zamknięty pizza naprawde smaczna polecam goraco... dostarczona na czas , napewno...
~magellana
-

dodano: 2 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry