Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Porażka wątek zamknięty W Adriano zamawiałam pizze i dania obiadowe dość często i generalnie było...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 marca 2015

piza bez skladnikow wątek zamknięty Masakra pizza mega 5 wlasnych skladnikow z czego bylo 6 kawalkow kurczaka 5...
~krasnal
-

dodano: 8 marca 2015

verstopfung - opinia wątek zamknięty Pizza dotarła w formie spalonego suchara! Jeśli oszczędzacie na składnikach...
~verstopfung
-

dodano: 16 lutego 2015

Ocena Pizzy wątek zamknięty Jesli chodzi o ser to sie poprawił wiec to na plus, ufff juz nie ma tej mazi...
~sznek
-

dodano: 3 lutego 2015

Kierowca NIE ZNALAZŁ ADRESU!!! wątek zamknięty Powiedziano mi ze czas oczekiwania do 1:10 (godzina dziesięć) po 1:40 dzwonie...
~głodny i zły
-

dodano: 29 stycznia 2015

brak skladnika w pizzy oraz napoju gratisowego powyzej 40zl wątek zamknięty zamowilam 5 dodatkowych skladnikow brakowalo ananasa rownez zamowiles pizze...
~kasia
1

dodano: 17 stycznia 2015

Jakość - Tragedia wątek zamknięty Kilkanaście razy zamawiałem pizze w Adriano, to co ostatnio dostałem to istna...
~Adrian Grudzińskiego
-

dodano: 6 listopada 2014

Nie na czas.. wątek zamknięty Ciezko wyrazic pozytywna opinie. Obsługa zapewniłą nas , ze pizza bedzie...
~Klient
-

dodano: 10 sierpnia 2014

pizzeria adriano wątek zamknięty zamówiona pizza była zimna , wysuszone ciasto ,brak smaku pizzy ,mało...
~Elka
-

dodano: 11 lipca 2014

Polecam!!! wątek zamknięty Pyszne jedzenie, sympatyczna obsługa, przyjacielski klimat. Nie raz...
~Oliwia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 czerwca 2014

Masakra..... wątek zamknięty Czekałem na pizze 2 godziny, przyjechała zimna, sucha i nie dobra......
~Jacek
-

dodano: 13 maja 2014

Sandra - opinia wątek zamknięty Bardzo przemiła obsługa. Szeroki wybór w menu. Nawet dla najbardziej...
~Sandra
-

dodano: 16 kwietnia 2014

Pizzeria Adrianno wątek zamknięty Obsługa uprzejma. Menu dobrze ułożone w dobrych cenach. Pizzeria bardzo...
~Łukasz
-

dodano: 5 kwietnia 2014

pyszne! wątek zamknięty Bardzo pyszna nowość pizza z rukolą , POLECAM!
~Wojtek
-

dodano: 18 marca 2014

Minus wątek zamknięty Za każdym razem jak dzwonie w czasie trwania promocji, która Pizzeria ma...
~Jola
-

dodano: 25 stycznia 2014

sznek - opinia wątek zamknięty Witam.. Wczoraj zdadłęm pizze z Adriano.. Widze jest nowa ekipa i nowy smak...
~sznek
-

dodano: 29 listopada 2013

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Bardzo smaczna pizza. Polecam gorąco.
~Krzysztof
-

dodano: 18 listopada 2013

W końcu normalna pizza wątek zamknięty W końcu w tej pizzerii jest normalna pizza! W końcu nie ma mąki pod pizza i...
~Magda
-

dodano: 4 września 2013

Polecam wątek zamknięty Przedwczoraj zamówiłem obiad z devolayem. Byłem bardzo miło zaskoczony...
~Kacper
-

dodano: 27 czerwca 2013

Super! wątek zamknięty Wczoraj zamawiałam pizze pirate dużą 40cm. Ciasto smaczne. Mimo że pizza...
~Natalia
-

dodano: 27 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry