Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepsza pizza wątek zamknięty Pizzeria jest blisko mojego domu, więc jeśli jem pizzę, to tylko od nich....
~Iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2017

Pizza super wątek zamknięty Zamówiliśmy pizzę Carbonara. Pizza pyszna, czas oczekiwania całkiem...
~Ewa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 stycznia 2017

polecam makaron najlepszy. zawsze wątek zamknięty Bardzo dobre dania z makaronu. Dzisiaj zjadłem najlepsze spagetti bolonese...
~Marek
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 września 2016

Wstrętne!! wątek zamknięty Zamówiłam pizze parme, która w swoim opisie zawiera szynkę parmeńską, rukolę...
~Niezadowolona
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 grudnia 2014

Beznadziejne jedzenie, chamska obsługa wątek zamknięty Na dowóz czekaliśmy 2 godziny i 10 minut, a miała być godzina. Dzwoniłem do...
~Mariusz Ś.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 listopada 2015

Zimna pizza wątek zamknięty Nie polecam. Pizza z dostawą z tej knajpy to najgorsze co może być. Po...
~Anna
-

dodano: 22 sierpnia 2015

Bazylia wątek zamknięty Smacznie i kulturalnie
~Adam
-

dodano: 28 maja 2015

Wstrętne!!! wątek zamknięty Wstretne cos co sie nazywa jedzeniem. Poszlam dzisiaj z rodziną na obiad...
~Pauli
-

dodano: 10 kwietnia 2015

polecam wątek zamknięty Od czasu do czasu zdarza nam się zamówić pizzę z dowozem, dotychczas byliśmy...
~jadziak
-

dodano: 19 stycznia 2015

swiecidelko - opinia wątek zamknięty naprawde smaczna pizza. po kilku niewypalach gdynskich ta smakuje mi najlepiej
~swiecidelko
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 stycznia 2015

Rewelacja! wątek zamknięty Zamówiłem danie dnia w zestawie z zupą, karkówka w sosie i pomidorowa....
~Paweł
-

dodano: 17 października 2014

Super :-) wątek zamknięty Polecam !! Super pizza, dania obiadowe zawsze smaczne i świeże codziennie co...
~Seba
-

dodano: 5 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry