Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nazwa restauracji nie adekwatna do jakosci obslugi i potraw (pizza) wątek zamknięty Zamówiona przezemnie pizza, dojechala po ponad 1h20min.. Po drugie ciasto...
~nadia
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2014

Prawdziwy dramat wątek zamknięty Jakiś czas temu zamówiłysmy z koleżanką 2 pizze do pracy. Przysięgam -...
~L.
1

dodano: 11 września 2014

BARDZO GRZECZNY I MIŁY DPSTAWCA wątek zamknięty Po promocji na pyszne.pl czekaliśmy z dziewczyną długo na dostawe, kierowca...
~marek
1

dodano: 31 stycznia 2015

Zamowienie do domu wątek zamknięty Ciasto dobre, moim zdaniem świeże. Duży plus to smaczna szynka. Składników w...
~Marcin
-

dodano: 16 stycznia 2015

polecam! wątek zamknięty Jeszcze lepszej pizzy nie jadłem. Macie stałego klienta. Polecam
~hubercik
-

dodano: 31 grudnia 2014

achh ta pizzeria! wątek zamknięty Każda pizza jaką kupiłem smakowała doskonale. Mogę powiedzieć, że warto ;)...
~Piotrrr
1

dodano: 29 grudnia 2014

Pizzaaaaa wątek zamknięty Bardzo dobra pizza, kruche ciasto, dobre składniki. Miła obsługa i jak mało...
~Heniek
-

dodano: 28 grudnia 2014

Pizza wątek zamknięty Idealny, wzorcowy wręcz smak. Tak powinna smakować każda pizza. A do tego...
~Sebastian
-

dodano: 25 grudnia 2014

Opinia wątek zamknięty Pizza bardzo smaczna a przede wszystkim ciasto grube, smaczne i co...
~Marek
-

dodano: 19 grudnia 2014

Cezary - opinia wątek zamknięty Jedna z lepszych pizzeri w Gdynii. Miła obsługa, lokal urządzony bardzo...
~Cezary
-

dodano: 9 grudnia 2014

Hmmm wątek zamknięty znakomita pizza, super cienkie ciasto, idealnie wypieczona, bardzo duzy...
~emanuel
-

dodano: 7 grudnia 2014

Uwielbiam! wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce, zawsze tam często przychodze.
~Alexandra
-

dodano: 4 grudnia 2014

Pizza wątek zamknięty Uwielbiam tam jeździć, zawsze jak tylko jestem w pobliżu to idę tam na pizze....
~Patryk
-

dodano: 2 grudnia 2014

Dobra pizza! wątek zamknięty Nie będę się ropisywał! Trzeba samemu sprawdzić aby się przekonać, że robią...
~Pelikan
-

dodano: 19 października 2014

Polecam wątek zamknięty NA prawde szybka dostawa, niecałe poł godziny i miałem pizze!!! Mega dobre...
~dzielnicowy
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 września 2014

Taka pizza to jest pizza! wątek zamknięty .. Byłem tam 2 dni temu za poleceniem znajomych! Poszedłem sprawdziłem....
~Robertoo
-

dodano: 17 września 2014

bart - opinia wątek zamknięty Pizza z samym serem, ochyda. Ser jak guma i przesolone ciasto. Sosy to jakas...
~bart
-

dodano: 3 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry