Pizzeria Królewska

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Wały Jagiellońskie 8

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomasz - ocena Super pizza polecam
~Tomasz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 19 października 2023

Odradzam! wątek zamknięty Pizza zamówiona telefonicznie z odbiorem własnym. Przy płatności podano mi...
~Kasia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 16 lipca 2019

Spadli na psy :-( wątek zamknięty Do niedawna opuszczałem pizzerię syty i zadowolony. Wczoraj wyszedłem głodny...
~Dominik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 czerwca 2017

Średnio wątek zamknięty Byłam ostatnio w pizzerii królewskiej celem sprawdzenia czy jest ok... Moja...
~Gość
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 maja 2017

Miłe zaskoczenie! wątek zamknięty Często z narzeczonym chodzimy do królewskiej ale majówka była strzałem w 10!...
~M.K.
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 maja 2017

Polecam wątek zamknięty Po raz drugi wpadliśmy że znajomymi na pizze , akurat udało nam się...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2017

:)Piers z kurczaka w miodzie z brzoskwiniami wątek zamknięty Bylismy tu z moim partnerem i musze przyznac,ze jedzonko pyszne,pieknie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 grudnia 2016

Polecam Krolewską wątek zamknięty Zamówiłam na telefon piersi z warzywami grillowanymi, było pyszne, szybko i...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 listopada 2016

BEZNADZIEJA , NIE POLECAM !!! wątek zamknięty Nie polecam , byłam z przyjaciółmi ,zamówiłam pizze bardzo długi czas...
~Vanessa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 listopada 2016

Rewelacyjna pizza wątek zamknięty Jadam dość często w tej pizzeri i nigdy sie nie zawiodłem. Jakość i ilość...
~Szupryk
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2016

smacznie wątek zamknięty Miła obsługa, przystępne ceny , smacznie i krótki czas oczekiwania na danie....
~Jarek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 lutego 2016

Pyszne!! wątek zamknięty Miejsce na pewno godne polecenia! W lokalu jest przytulnie, obsługa bardzo...
~Mikuś
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

Szok wątek zamknięty Zamowilem lunch w godzinach szczytu i czekalem ok 70minut. Ku mojemu...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

Zadowolona wątek zamknięty Po raz kolejny wybrałyśmy się z koleżankami do Królewskiej na babskie plotki....
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

Krolewska wątek zamknięty Polecam wszystkim , pizza i dania znakomite . Jest tanio i smacznie ,a...
~DG
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Serdecznie polecam wątek zamknięty Chyba najlepsza pizzeria w Trójmieście Pizza rewelacja A dania z kuchni...
~McGruby
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

Najlepiej! wątek zamknięty Wybrałem się do pizzerii w nowym roku, pełen profesjonalizm, trzy sery...
~Fifik
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

Pyszne jedzenie i dobra obsługa! wątek zamknięty Wybrałam się ostatnio ze znajomymi do Pizzerii Królewskiej na szybką pizzę,...
~Marysia L.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 października 2015

pysznie wątek zamknięty Cudowna pizza rukola i pyszna zupa gulaszowa. Czas oczekiwania na dostawę do...
~zadi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 lutego 2015

Smacznie wątek zamknięty Chłopaki serwują naprawdę pyszną pizzę, szczególnie uwielbiam z serowymi...
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
171

141

wątków

do góry