Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jedzenie na wynos-polecam wątek zamknięty Nigdy nie byłam w lokalu, ale co najmniej kilkukrotnie zamawiałam pizze na...
~Agata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 września 2018

nie polecam wątek zamknięty Nie polecam . Obsluga odbierajaca telefon w ogole nie słucha klienta ....
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 grudnia 2017

Polecam wątek zamknięty Pizza smaczna, dobrze wypieczona, składniki b. Dobre. Sos ostry jest mega...
~Paula
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 listopada 2017

SUPER ! POLECAM wątek zamknięty Spacerując wczoraj po Gdyni napotkaliśmy po drodze z żoną pizzerie La Spezia....
~Darek K.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2017

Tragedia. wątek zamknięty Zamówiliśmy sałatkę z "krewetkami" i z kurczakiem. Po pierwsze powiedziano...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 lipca 2017

SUPER ZMIANA ! wątek zamknięty Jestem klientką tej pizzerii od około roku, i miała ona swoje różne przeboje....
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2017

Bardzo Bardzo slabo wątek zamknięty Hej, Jestem mieszkańcem warszawskiej i mam do tej knajpy 50 m. Zamowiliśmy 2...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2017

Najlepsza pizza w miescie wątek zamknięty Nie oszczedzaja na skladnikach. Widac ze to prawdziwa mozzarella a nie wyrob...
~Blevar
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2017

Bez rewelacji, ale w miare solidnie. I nie tylko pizza. wątek zamknięty Najesc sie mozna, podaja rowniez kasze grycza, co b. mi odpowiada, chociaz...
~Anna
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2016

Najlepsza pizzeria w Gdyni wątek zamknięty Jedna z najlepszych pizzerii, jakie znam. Mam nadzieję, że jakość nigdy nie...
~Barbara N.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 października 2015

Pyszna pizza na dowóz. Mili kierowcy wątek zamknięty Zawsze zamawiamy na dowóz. czasem trzeba troszkę poczekać ale zawsze jesteśmy...
~ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 października 2015

Bardzo słabe jedzenie - UNIKAĆ! wątek zamknięty Absolutnie odradzam jedzenie w La Spezia. Czasami zamawiamy od nich jedzenie...
~WW.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2015

okropne jedzenie wątek zamknięty W la spezii jadłem kilka razy ale to co teraz tam się wyprawia, to makabra....
~filip michal
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 września 2015

pierwszy i ostatni raz niestety ````` wątek zamknięty witam bylem dzis ,zamawiajac pizze dostalem informacje od naprawde...
~marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2015

Dobre jedzenie w kiblu lat 90-tych wątek zamknięty Klimat lokalu jest masakryczny.Tym bardziej zaskakuje dobre jedzenie.Poza...
~mix
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 lutego 2015

polecam wątek zamknięty polecam
~smakosz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 grudnia 2014

Rewelacja wątek zamknięty Odwiedzałem te bistro wielokrotnie, lecz nie chciałem się wypowiadać dopóty...
~Bartosz M.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2014

Niezdecydowani, łasi na kasę za dowóz wątek zamknięty Zamawiałem stąd pizzę kilkunastokrotnie, na kilka różnych adresów. Z tego, co...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 lutego 2014

jest ok wątek zamknięty Dania dnia są naprawde fajne i urozmaicone W diu niepodległości Chab...
~Darek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 listopada 2013

Nigdy więcej ! wątek zamknięty Nie polecam jedzenia w tej pizzerii. Świeży dorsz- tak się reklamują,że co...
~ET
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
45

42

wątków

do góry