Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Totalny syf !!! wątek zamknięty Zamówiłam dziś tzn. 09.08.2015 r. pierwszy raz pizze w pizzeri LAOLA i jestem...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2015

tom jom wątek zamknięty zamawiamy pizzę z Laoli regularnie :) od niedawna mają ze szpinakiem -to nasz...
~tom jom
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 września 2014

Zamówiłem pizze do domu!!! wątek zamknięty Ciasto: guma, ser: seropodobny bez żadnego smaku, dodatki: według mojej...
~Klient z Fikakowa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2014

klient - opinia wątek zamknięty tanio i szybko, polecam
~klient
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 lutego 2014

on 123 - opinia wątek zamknięty szybko i tanio. zamawiamy 4 pizze płacimy za 3 . Najlepsza i najtańsza...
~on 123
-

dodano: 28 października 2013

Masakra wątek zamknięty Tania jadłodajnia. W lokalu śmierdzi, produkty nędznej jakości a obsługa...
~zawiedziona
-

dodano: 22 września 2013

Pizzeria Laola , tragedia... wątek zamknięty Zamówiłem pierogi z mięsem których nie dało się zjeść, Danie okropne posypane...
panversace
1

dodano: 19 października 2012

Powinni tego zabronić !!!! wątek zamknięty Pizza beznadziejna !!! bez smaku, szynka drobiowa,zamiast sera produkt...
~ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 maja 2013

PYSZNA PIZZA wątek zamknięty Jestem naprawde zadowolony z pizzy które jadam w tej pizzerii.Zamówienia na...
~Maciek
-

dodano: 24 stycznia 2013

POLECAM !! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, świetne jedzenie zawsze świeże, bardzo dobre ceny nic do...
~Stały Klient
1

dodano: 22 grudnia 2012

POLECAM ! wątek zamknięty Polecam pizzerie Laola ze względu na przystępne ceny pizz oraz promocje jaką...
~Marcin
-

dodano: 4 stycznia 2013

Smacznie wątek zamknięty Zamowiona pizza smaczna, dowieziona ciepla, duzo skladnikow, sos czosnkowy...
~nowy klient
-

dodano: 29 grudnia 2012

tanie składniki-beznadziejny efekt wątek zamknięty Pizza z mielonka i serem seropodobnym, ble. Risotto z ryzu długoziarnistego...
~kasia
-

dodano: 22 września 2012

Bardzo mała pizza wątek zamknięty Zamówiłam w tej pizzeri dwie małe pizze, Po otwarciu pudełka, które było o...
~nikt
-

dodano: 2 września 2012

Polecam rowniez wątek zamknięty szybko tanio i smacznie. Warto zamowic
~kair
-

dodano: 20 czerwca 2012

Polecam wątek zamknięty Witam skorzystałem z opcji zamówienia jedzenia na telefon po odnalezieniu...
~maciej
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 października 2011

Bardzo Dobra wątek zamknięty Pyszna Pizza,Dobre promocje... Piwka też się można napić za normalne...
~Szymek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2010

Nie polecam. wątek zamknięty Pizza jest ciepła, przywieźiona o czasie, obsługa sympatyczna, ale jej...
~Agata
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 stycznia 2010

polecam:) wątek zamknięty Bardzo dobra pizza(spory wybór,bogate menu) w kameralnym lokalu. Miła...
~ewa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 lipca 2009

Obsługa jak i pizza nie za rewelacyjne wątek zamknięty Raczej nie polecam. Jedynie co maja dobre to salatki ale za to sa podawane na...
~Ania
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
25

21

wątków

do góry