Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam :) wątek zamknięty Pizza jest w mojej opinii jedna z lepszych ,jakie jadłem. Jem tam nieraz i...
~slawa87
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2016

Polecam :) wątek zamknięty Szybka dostawa, pizza bardzo dobra polecam wszystkim jak najbardziej
~Emil
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 listopada 2015

grabowek - opinia wątek zamknięty Wspaniała pizza !!! Najlepsza w Gdyni ! Polecam makarony i obiadki palce lizać !
~grabowek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 września 2015

żenada Lekados Gdynia wątek zamknięty niestety,kolejny raz stracone pieniądze pizza niedopieczona,brak wszystkich...
~gdynianka
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2013

P. - opinia wątek zamknięty Nie polecam. Zamówisz jedno może przyjść coś zupełnie innego, zapłacisz za...
~P.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 września 2011

Nie polecam!! wątek zamknięty Nie polecam tej pizzerii ponieważ ostatnio bardzo popsuły się zestawy...
~wściekły klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 lipca 2011

pycha! wątek zamknięty Pizza pycha:) zamawiam 6 raz i jestem zadowolona i... najedzona:) dobra...
~wieżowiec, 5 piętro :)
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 lutego 2010

Polecam wątek zamknięty Zamawiam tam jedzenie od jakiegoś czasu i ogólnie uważam że jest ok. Jedzenie...
~Ola
-

dodano: 4 listopada 2009

dużo, tanio, smacznie wątek zamknięty Zamówiłem przez szama.pl, dostałem wszystko ciepłe i w przewidywanym...
~Mikolaj
-

dodano: 12 sierpnia 2009

nowe miejsce?tragedia!! wątek zamknięty niby pizzeria w nowym miejscu a toalety dla klientów brak.nie mówię że...
~kiziamizia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2009

smaczek - opinia wątek zamknięty najlepszy sos czosnkowy jaki do tej pory jadłam
~smaczek
-

dodano: 19 lutego 2009

fajna pizzeria, polecam wątek zamknięty jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa, ceny całkiem dobre a dostawa zawsze...
~ja
-

dodano: 16 października 2008

Po prostu rewelacja! wątek zamknięty Co tu dużo pisać? Podoba mi się bardzo, oby więcej takich pizzerii w...
~gość
-

dodano: 8 października 2008

polecam wątek zamknięty zamówiłam ostatnio pizze i danie obiadowe. Zamawiałam już kiedyś w tej...
~karolina
-

dodano: 6 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

14

wątków

do góry