Widok

Pizzeria Metro

Już niedługo dla zjadaczy pizzy w feniksie ... ☺
https://www.facebook.com/metropizzabanino/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobra pizza. Dobra obsługa. Ceny przystępne. Na chwilę obecną najsmaczniejsza pizza w Baninie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja osobiście tylko tam zamawiam ! Maja mega krewetki i krem z pomidorów. Jakaś jakość przynajmniej i coś innego a nie tylko PIZZA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mała cegielnia fatalne jedzenie, nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sanepid. Nie braki w kadrze. Brak tam zaplecza, to mamy lokal. Toaleta jedna, a gastro musi mieć swoją na wyłączność. Pozav tym brak drogi czystej i brudnej. Dlatego tektura i plastik.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no coz, jak ktos wyzej napisal, w okolicy lepszej nie ma, niech tylko nikt jej do wloskiej pizzy nie porownuje ... , jak dzwonielm do goracego pieca kiedys, to powiedizeli, ze do banina nie jezdza ;)
lepsze zatem to co mamy, niz mial by sie zamknac kolejny lokal, takze mimo pewnych niedociagniec, niech maja szanse na rozwoj, nie jest latwo otworzyc nowy biznes ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poprostu nie zatrudniają nikogo na zmywaku dlatego plastikowe sztućce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pizza jak pizza jadłem z rodziną na miejscu i to moje wrażenia...
-zamowilismy dwie sztuki i dostaliśmy składniki na dwóch różnych ciastach z tego wniosek że raz wyjdzie raz nie..
- dodatki ok czuć że świeże i w odpowiedniej ilości
- obsługa zakręcona a po czterech miesiącach już powinna ogarniać...
- sosy pomidorowy prawie sam koncentrat a czosnkowy podejrzewam że wyciśnięty z butli...
- fani Włoch chyba się zgodzą że wcale nie ciężko jest wystawić oliwę z przyprawami w kilku wersjach...
- byłem w lokalu i zdziwił mnie brak łazienki nie ma nawet gdzie rąk umyć...
- po co lodówka jeśli nie jest włączona i wszystko w niej ciepłe...
- jakie było zamieszanie gdy chciałem zapłać gotówką chłopak tak długo biegał po sklepach ze musieliśmy czekać po posiłku na resztę...
- i bym zapomniał zamiast talerzy i sztućców tektura i plastik to też trochę słabo...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może i nie prawdziwa, ale najbardziej zbliżona do włoskiej. Nie licząc Gorącego Pieca w Chwaszczynie w okolicy nie ma lepszego wyboru. Ale to tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ta i kiebaba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda tylko, ze nie jest to taka prawdziwa wloska pizza na cienkim ciescie i z dobrymi jakosciowo wloskimi skladnikami ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czasem miła fajna Pani wozi, z taką piękną d*pką :-D szarpał by jak Reksio szynkę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

zamawiam co jakiś czas i pizza zawsze jest dobra, obsługa przemiła, pan rozwożący pizzunie także bardzo sympatyczny, nie mam zastrzeżeń,
wiadomo, że jak każdemu w życiu, pizza czasem może wyjść mniej lub bardziej, dlatego zanim się skreśli kogokolwiek, radziłabym jeszcze raz zamówić dla porównania.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

pizza metro masakra , wiecej niezamowie ochyda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
3 razy tam zamawiałam i nigdy problemu nie było, zawsze mówią za ile bedzie i nigdy się nie spóźnili

Ta surowa pizza z ekspresji? Sory 2 razy zamawiałam i za kazdym razem surowa na środku :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie dobra pizza tym bardziej że mam do nich pieszo 3 min
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam, pizza zamówiona i zapłacona,czekam 3h i nic. Pierwszy i ostatni raz zamówiłam, szybciej sama bym zrobiła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Dla mnie pizza pyszna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale banino nie jest w 3city. My tu na wsi nie jemy miastowego bo nam szkodzi :D

Aha i jak dla mnie minusem jest brak pizzy z tuńczykiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry