Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
:) wątek zamknięty Zamówiliśmy pizze na dowoz. poinformowano nas, że dostawcy należy spodziewać...
~Karolina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 stycznia 2012

jestescie super wątek zamknięty Kolejny raz zamawiałam pizze i jak zwykle zostałam mile zaskoczona,po raz...
~maja
-

dodano: 8 stycznia 2012

UWAGA na tą pizzerię. wątek zamknięty Proszę uważać na tą pizzerię!!! Obsługa jest fatalna i bardzo nie uprzejma....
~były klient
-

dodano: 1 stycznia 2012

Tragedia! wątek zamknięty Omijajcie to Omaggio szerokim łukiem. Jeszcze przed wejściem wita nas smród...
~Gonieta
-

dodano: 28 grudnia 2011

Ostatnio nikt nie odbiera.... wątek zamknięty Dzwoniłem pare razy bardzo, ale to bardzo głodny i nikt nie odbiera.
~głodny klient
-

dodano: 28 grudnia 2011

gorąco polecam wątek zamknięty BARDZO DOBRA PIZZA.FAJNY LOKAL.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
~KASIA
-

dodano: 21 listopada 2011

nie polecam wątek zamknięty Wstrętne jedzenie,zimno jak w psiarni i na wodę do herbaty czekasz dłużej niż...
~Donia
1

dodano: 13 listopada 2011

pyszna pizza wątek zamknięty BYŁAM W LOKALU NA HYNKA KILKAKROTNIE,ZROBILI CIEKAWY WYSTRÓJ,PRZYJEMNIE...
~MONIKA
-

dodano: 4 listopada 2011

zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Zamówiłam makaron penne z borowikami i kurczakiem, dostałam spaghetti z...
~Ania
2

dodano: 23 października 2011

DO PANI ZDECYDOWANIE ODRADZAM wątek zamknięty PROPONUJE PANI SPRAWDZENIE MENU PONIEWAŻ W OMAGGIO NA ZASPIE NIGDY NIE BYŁO...
~JA
-

dodano: 3 listopada 2011

Pizza surowa wątek zamknięty Pizza zamówiona na grubym cieście okazała się w połowie surowa. Raczej więcej...
~...
1

dodano: 6 sierpnia 2011

lipa wątek zamknięty na początku Tino Było ok puźniej zaczęło sie staczac i sie stoczyli do tego...
~siekierq
2

dodano: 4 marca 2011

NAJGORSZE SPHAGETTI JAKIE W ZYCIU JADŁAM wątek zamknięty nigdy w zyciu nie jadlam nic gorszego nidoprawione z rozgotowanym makaronem...
~gosia
-

dodano: 14 sierpnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Pizza bardzo smaczna ze świeżymi składnikami. Duzy plus za to że kosztuje...
~Maciek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 lipca 2011

nigdy więcej !!! oby zbankrutowali !!! wątek zamknięty Zamówiłem dużą imperię na kupon grouper. Nie było ciasta graham wiec...
~zdegustowany
3

dodano: 27 maja 2011

było super, teraz nie warto wątek zamknięty Od mojego zamówienia minęła godzina, po godzinie zadzwoniłam z pytaniem gdzie...
~Ola
2

dodano: 3 czerwca 2011

NIE dobre wątek zamknięty Wlasnie zrealizowalam kupon zakupiony na portalu Klub Znizek- Chcialam...
~ZDEGUSTOWANA
-

dodano: 25 czerwca 2011

ok wątek zamknięty Lokal całkiem przyjemny a pizza bardzo dobra. Nie wiem jak wypada w...
~tester
-

dodano: 21 czerwca 2011

W stylu dawnego Tino czyli... wątek zamknięty ...zamowilem kupony promocyjne na jednymz portlai z nadzieją, że wraz ze...
~baho
2

dodano: 17 kwietnia 2011

oki wątek zamknięty wczoraj po kilku tygodniach przerwy postanowilem znow skorzystac z pizzeri...
~WITEK
-

dodano: 28 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
65

46

wątków

do góry