Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pysznie i tanio. wątek zamknięty Po zmianie pseudo kucharek ta pizzeria odżyła na nowo. Pyszne świeże dania,...
~Janek
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 lutego 2014

Super wątek zamknięty Jestem nimi zauroczona obsługa na bardzo wysokim poziomie ja i moje dzieci...
~Dorpot
-

dodano: 17 lutego 2014

Pizza OK, lecz KEBAB masakra wątek zamknięty na wywóz Pizza jak najbardziej ok, lecz KEBAB masakra, zimny, sama kapusta...
~M&W
-

dodano: 1 grudnia 2013

Pizzeria Presto - przepis na nie wyrażny smak ale konkretną cenę. wątek zamknięty Liczyłem na coś lepszego niż to co oferował "Bemol", tym czasem pizza którą...
~Artur
1

dodano: 21 kwietnia 2013

domowe zamóweinie wątek zamknięty zamówienie: pizza swojska czas oczekiwania, 1 h bez 3min,surowe pieczarki...
~Migotka
-

dodano: 25 listopada 2013

Lepszy rydz niz nic... wątek zamknięty ... a tak poważnie to niezłe maja dania. Pizze są inne niż Bemol-owskie, ale...
~LukaTap
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 czerwca 2013

50/50 wątek zamknięty Byłem w pizzerii krótko po jej otwarciu. Tak jak moi przedmówcy, również...
~Jack
-

dodano: 17 marca 2013

DZIĘKUJĘ ZA PYSZNĄ PIZZĘ CARBONARA wątek zamknięty I bardzo bogatą, z resztą, tak samo jak ta poprzednia :) Wszystko OK, pizza...
~Mirek
-

dodano: 14 marca 2013

Najlepsza pizza w Gdynii wątek zamknięty Już dawno nie jadłem tak dobrej pizzy w tak przystępnej cenie. Prawdziwa...
~Ciasteczkowy potwór
-

dodano: 3 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry