Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gosia Morawska - ocena Z czystym sumieniem mogę bardzo polecić pizzerię. Obsluga na najwyższym...
~Gosia Morawska
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 27 lutego 2025

PM - ocena Pizza Mexicana bardzo dobra. Dobre ciasto i składniki.
~PM
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 15 sierpnia 2024

Joanna - opinia wątek zamknięty W końcu z rodziną znaleźliśmy miejsce z najlepszą pizzą na południu Gdańska
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 15 lipca 2023

Kermit - opinia wątek zamknięty Jak jestem w pobliżu to korzystam ,polecam spróbować
~Kermit
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 26 kwietnia 2023

Pizza jasień wątek zamknięty Najlepsza pizza na jasieniu! Polecam ! Sporo sie zmieniło od ostatniej mojej...
~MAGDA
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 lipca 2019

Najlepsza Pizza w Gdansku wątek zamknięty Miałem przyjemność zjedzenia pizzy w lokalu jak i na wynos, w obu przypadkach...
~Robert
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Igor - opinia wątek zamknięty Mega smaczne jedzenie , obsługa miła i profesjonalna. Polecam !!!
~Igor
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Pizza wątek zamknięty Super jedzeni lokal i obsługa !
~Jakub
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Nie polecam wątek zamknięty Pizza becon .Bekon nie przypominal bekonu, do tego surowa cebula pokrojona w...
~M&K
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 lutego 2019

Surowe wątek zamknięty Niestety. Kplejny raz otrzymujemu pol surowe ciasto. Kiedys nasza ulobiona...
~M...
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 stycznia 2019

Ocena stałego klienta, pizza i frytki. wątek zamknięty Zamawiam głównie pizzę i frytki, dania obiadowa sporadycznie. Jeśli chodzi o...
~Maciek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 marca 2017

Wieloletni klient poleca wątek zamknięty Polecam pizzerie każdemu, jadłem wiele różnych pizz zarówno u nas w kraju jak...
~wieloletni klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 marca 2017

ocena pizzeria rimini gdansk luty 2017 wątek zamknięty lokal slaby, pizza w dowozie nie zawiera sosow gratis, jedynie polana...
~piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 lutego 2017

Niezła pizza w niezłej cenie. wątek zamknięty Wystrój lokalu trochę nie przystaje do obecnych standardów, np. moja znajoma...
~Zdzichu
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 września 2015

Najlepsza pizza w całym trójmieście wątek zamknięty Przepyszne ciasto, duzo składników, bardzo dobra jakość składników powienm...
~Kuba
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 października 2012

Dobra pizza wątek zamknięty Pychota,nie raz ratuje moją rodzinkę gdy mają "zachciewajke kulinarną"....
~Binia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 września 2012

Dobra Pizza wątek zamknięty Pizza bardzo dobra!!!!! Lepsza niż obok w lokalu "El Duende" Ciasto pyszne i...
~Gość
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 maja 2012

Polecam Rimini wątek zamknięty Bardzo polecam wszystkim pizzerię Rimini, pyszna pizza w polskim wydaniu,...
~marcepio
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2010

satysfakcja wątek zamknięty Wlasciwa obsluga podajaca jedyne w swoim rodzaju pizze jak i inne potrawy co...
~Karas
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry