Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
:) wątek zamknięty Wystroju i klimatu nie oceniam bo zamawiałam z mężem na telefon, natomiast...
~Kasia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 listopada 2009

Tanio ,smacznie i przyjemnie wątek zamknięty Odkąd zamieszkałem w Sopocie jestem stałym bywalcem tej pizzernii .Ceny sa...
~Mirek
-

dodano: 6 listopada 2009

Inna niż zamawiałem wątek zamknięty Nie wierzyłem pojedynczym komentarzom na temat "podmianek", nie chciałem...
~Zniesmaczony
-

dodano: 13 października 2009

Minus za czkawke wątek zamknięty Poprostu musze dodac im komenta bo od tego suchego kurczaka dostalam...
~Kasia
-

dodano: 13 sierpnia 2009

DOBRA PIZZA SMACZNIE I NIEDROGO! wątek zamknięty Pizza smaczna i pyszna ostatnio zamawiam tylko z tej pizzerii. Ciasto smaczne...
~Minia
-

dodano: 12 sierpnia 2009

.... wątek zamknięty Co tu dużo mówić bardzo dobra pizza bardzo miłe i atrakcyjne panie które...
~tarik
-

dodano: 10 sierpnia 2009

Jocckerus - opinia wątek zamknięty Dostałem inna pizze niż podana w menu. Miała być szynka, a nie było :-(. z...
~Jocckerus
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 maja 2009

... wątek zamknięty To po prostu jakiś żart... Zamiast łososia tuńczyk, brak zamówionych...
~Dag
-

dodano: 16 maja 2009

Co tu dużo pisać.... wątek zamknięty Jak najbardziej polecam..... jedzonko dobre.... a to że coś się zdarzy raz...
~Netcave
-

dodano: 20 marca 2009

Majek - opinia wątek zamknięty Miła obsługa, smaczne jedzenie, ceny bardzo przystepne, zwłaszcza że lokal...
~Majek
-

dodano: 21 grudnia 2008

Super lokalik :) wątek zamknięty Wspaniałe jedzonko, miła obsługa, niskie ceny - troche ciasno, ale fajnie....
~góral
-

dodano: 12 listopada 2008

Polecam wszystko :) wątek zamknięty Po raz drugi byłem w Sopocie i przez cały pobyt korzystałem wyłącznie z...
~wadowiczanin
-

dodano: 11 listopada 2008

żenada wątek zamknięty Trzeba przyznac ze dawno nie jadlem czegos tak niedobrego. Zamowilem piers w...
~guti
-

dodano: 12 sierpnia 2008

bez rewelacji wątek zamknięty pizza za słona, lokal za ciasny, idą w ilość nie w jakość, reklama przy...
~Pludra
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 31 lipca 2008

Kebab wątek zamknięty Przed chwila wlasnie skonczylem jesc i musze powiedziec ze rewelka lepszego w...
~Glejs
-

dodano: 20 czerwca 2008

Polecam;) wątek zamknięty Pyszna pizza, mila obsluga, niskie ceny, czego wiecej chciec do szczescia.....
~vik
-

dodano: 1 czerwca 2008

Zepsuło się wątek zamknięty Kiedyś kebab był bardzo dobry, dużo dobrego mięsa fajne sałatki. Obecnie...
~GreG
-

dodano: 4 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry