Widok
Pizzernie jakich ... chyba wiele.
Obsługa jest profesjonalna. Troszczą się o klientelę na każdym kroku. Menu jest takie eee pospolite.Takie skąpe, jakby dziada z babą brakowało. Menu mogłoby posłużyć jako kij do basebolla samoobrony. Jakość potraw jest na najwyższym poziome. Tu daje się powszechnie znana opinia, że z wysoką ceną idzie wysoka jakość potraw. Najlepiej zamawiać na wynos, w obrzyd idzie pomieszczenie, w którym trzeba jeść. Stoliki się kleją od brudu,nigdy nawet nie przelecieli stołów wilgotną scierką, brud i kurz KILKU TYGODNIOWY, pod stolikami. Szczyt chamstwa, bo wszystko jest zamiecione i upchane pod nogi od stołu. tylko sztućce są czyste i pięknie są owinięte w serwetki. Logicznie myśląc, przynajmniej w kuchni jest czysto i nie ma robacstwa, bo gdyby robili jedzenie na wynos, na takich samych warunkach w jakich każą jeść w brudnej sali, to by wszyscy się truli i dziwi mnie, że nikt tam nie wysłał sanepidu. Moja ocena: Jeść i chwalić, ale tylko na wynos, chyba, że chcecie po kilku kęsach oddać treść żołądka jakąś posiadacie, wtedy masochistom gorąco polecam lokal.
Moja ocena
Pizzeria Jazz
kategoria: Pizzerie
obsługa: 6
menu: 4
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.3
* maksymalna ocena 6