Widok
ATMA
Czemu HA HA? Myslisz że co? Że to taka wasza zemsta na Dzienniku? A wiesz kto robi Naszemiasto? Bo nie Dziennik - zupełnie inni ludzie. Ale nie - Hydeparkowcy są obrażeni na cały świat... Dziecinada maleńka. Aaa... słyszałem że kroi wam się procesik za użycie znaku firmowego Gratki na waszej stronie gratka21 czy jakośtam...
Sprostowanie !!!
Niniejszym informuje, ze ponizej cytowane wypowiedzi nie byly napisane przeze mnie, a ktos sie za mnie po chamsq podszyl. W zwiazq z tym proponuje tworcom stronki wprowadzenie hasla na podpisywanie sie. nie wiem, komu zalezy, zeby mi popsuc humor... B. to smutne i glupie z jego/jej strony i swiadczy tylko o tej osobie...
Nefer (17 Stycznia 2001 godz. 18:15)
Bujaj się frajerze.Kiszczaki i 7sk - aki do zsypu.
ATMA atmunia@wp.pl
Ludziu (17 Stycznia 2001 godz. 18:12)
Bullshit Kiszczaki i inne gratkowe kreatury.Fuck Krzak & Walendziak.
Atma atmunia@wp.pl
Nefer (17 Stycznia 2001 godz. 18:15)
Bujaj się frajerze.Kiszczaki i 7sk - aki do zsypu.
ATMA atmunia@wp.pl
Ludziu (17 Stycznia 2001 godz. 18:12)
Bullshit Kiszczaki i inne gratkowe kreatury.Fuck Krzak & Walendziak.
Atma atmunia@wp.pl
Dlaczego?
V-c eprezydent p. E.Sienkiewicz w latach 80 byla zastepca dyrektora d.s. technicznych w P.G.M. nowy port , czy nie nalezala w tamtym czasie do PZPR i takie pytanie sobie zadaje?Jezeli sie myle to przepraszam.
Mam nadzieje , ze nie jest stronnicza tak jak kiedys.Poderwalaby wtedy autorytet A.W.S-u.
Z powazaniem:M.
Mam nadzieje , ze nie jest stronnicza tak jak kiedys.Poderwalaby wtedy autorytet A.W.S-u.
Z powazaniem:M.