Widok

Plagiat

Bardzo very dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

filcharmonik

mowisz, ze Gdynia sie zakorkuje, a nie posiada tramwajow przeciez i ma bardziej komunikacyjny uklad ulic
ja wracalem wieczorem z Obluza do Wrzeszcza 15 minut :) ale w godzinach szczytu to rzeczywiscie makabra, ale jak mysle rozwiazanie to wieksze wykorzystanie obwodnicy (dlatego popieram rozbudowe Slowackiego), drugi, rownolegly ciag komunikacyjny przez Trojmiasto i lepsza synchronizacja swiatel (sterowana poprzez natezenie ruchu) czyli realna zielona fala
a tramwaje niech sobie dalej jezdza :)
pozdrawiam

Alchemik

Kojarze, trenowalem pamiec :) Jak dokopie sie swojej starej xywki oglosze wszem i wobec (wszystkie dziesiec hihi :)

tomko

bedziesz pisac skrypt do wstawiania styli? szkoda zachodu, jest na sieci kilka gotowych (zdaje sie na www.netmagia.pl jakis)
proponuje lejaut tabelowy, z podstawowa grafika itp, machne na dniach projekcik jako jpga i Ci podesle

ATMA

Qigong tudziez Chi Kung (tak sie to pisze), to bylo w okolicach wakacji, kurs poprzez YMAA (zerknij na www.ymaa.silesianet.pl). W Gdańsku jest teraz jakas grupa (nawet czytalem w DB artykul), ale brakuje mi czasu, cwicze w domu (przyznaje czasem niezbyt regularnie :), jest tez pare cool ksiazeczek na ten temat.
jak rozumiem te dwie podpisane "ATMA" ale odbiegajace od Twojego stylu wypowiedzi nie sa Twoje? chyba tu rowniez wystapi problem podszywania sie :(

??????

Zastanawiam się czy dziewczyny też serfują?!?

:-)

Szukam dziewczyny która lubi się dobrze bawić w weekendy na terenie Trójmiasta

Kobiety

Witam
Jestem zainteresowana pilka nozna kobiet czy ktos cos wie zgory dzieki

O ocenianiu slow kilka(od czeska wilka?)

Ja tam takm sobie mysle, ze bez oceniania nie da sie zyc.Dzieki tej umiejetnosci rozpoznajemy kto jest przyjacielem, a kto wrogiem.Ocenianie to podstawa luckiej egzystencji a jak ocenic n-ta osobe mijana na ulicy? Po wygladzie i nie mowcie, ze nie mozna oceniac lludzi po ich wygladzie, gdyz nie jestesmy w stanie ocenic ich w inny sposob! Oczywiscie jest wyjatek:telepaci i im podobni, ale to tylko potwierdza regole.

Wszyscy Gratkowicze

Witam. Uzupelnilem BLOGa Gratki. Zapraszam.
P.S. Dziekuje Plagiatowi i Leni za wpis do Ksiazki Gosci :). Pozdrawiam i zachecam do udzialu w budowaniu naszej strony.

Pingwiny

Każda kwoka leje na Pik Poka

andua

no to mamy 2 glosy potwierdzajace naturalnosc oceniania..... co dalej

ps.
pozatym chcialby, m zauwazyc ze pierwsza ocena jednostki odnosci sie w 99% do jej wygladu, co nie zawsze musi rzutowac na dlasze jej poznanie i ocene

Marcin

odezwij się.Ciąglę jesteś niedostępny.Aha i dzięki za kartkę.

Alchemik

droga skrzynkowa wciay aktualna ale zanim wysadzisz poczte w powietrze moze ktos wlozyl nie do tej skrzynki wierze ze to ty a nie nikt inny. Ma napisac 2 list? Moja skrzynka jest pewna bo oprocz twojego listu wysylalam jeszcze do Johanny i doszedl.

Alchemik

niestety nasze urzedy czasem tak dzialaja choc adres napisalam wyraznie, a skad u ciebie pozdrowienia wiosenne- przeciez zima w pelni. Ja mam nastroj zimowy- czyt. przygnebiony, czekam z niecierpliwoscia na odzew, pozdrowienia

Alchemik

to czysty przypadek ze sie tu odnalezlismy, ja dostalam adres od Mixera a ciebie znalazlam przypadkowo czytajac korespondencje jak leci, podpadlo mi pytanie o mnie czy tu jestem wiec wywnioskowalam ze listu nie dostales, nie cierpie komputera na ktorym obecnie siedze ale innej mozliwosci nie mam a poza tym to Macintosh i w dodatku o szybkosci lodowca, pozdrowienia

mało seksuuuu

W Gdańsku jest mało c***k które lubią sie r****** za darmo?!!!!! to mnie gryzie!!

ludziu

ale tylko 2 pasy na wszystkich wylotowych

Ocenianie

ocenianie zawsze jest subiektywne, ludzie oceniaja roznie: bazuajc na pierwszym spotakniu spojrzeniu pierwszym wrazeniu.
dla mnie ocenianie.... raczej wiaze sie ze szkola...
ale to juz inna sprawa:
"KAZDY MA PRAWO DO WLASNEGO ZDANIA, WLASNEGO ISTNIENIA, DLA WLASNEJ INNOSCI, NIE MOZNA OCENIAC TEGO W SPOSOB KRZYWDZACY DLA TEGO KOGOS. JESLI OSOBA TAKA POSTAPI W SPOSOB KARYGODNY, EW. KRZYWDZACY DLA KTOREGOS Z INNYCH LUDZI NASZA OCENA DANEJ OSOBY ULEGNIE ZMIANIE. TO JEST FAKT, DLACZEOG TAK SIE DZIEJE? PONIEWAZ MY NIE POTRAFIMY OCENIC I ZAAKCEPTOWAC SAMYCH SIEBIE, CALY CZAS POSZUKUJEMY SWOICH ISTNIEN SWOJEGO BYTU. POTRZEBUJEMY SLOW MOBILIZACJI ZE STRONY INNYCH, JAKIEGOS ZACHOWANIA, JESLI OTRZYMAMY TAKI BODZIEC, JESLI POCZUJEMY POTRZEBE ZMIAN, ZMIENIMY SIE NAWET BEZ BODZCA, ALE OCENA INNYCH TEZ ULEGNIE ZMIANIE. NIE MOZNA ULEGAC SUGESTII, KAZDY OCENIA NA SWOJ WLASNY SPOSOB I TAK POWINNO BYC. NIE MOZNA WPLYWAC NA CZYJAC OCENE KOGOKOLWIEK. NIE WOLNO ZMIENIAC KOGOKOLWIEK. CHYBA ZE TA OSOBA SAMA TEGO CHCE."
KONIEC CYTATU nawet nie wiem kto to napisal

Nefer

:( jest ! na moje najeżone pytanie pytanie -dlaczego tak długo pani coś bąkała , że reorganizacja , nowi ludzie i takie tam. po przeczytaniu wpadłem w przerażenie !
Ślicznie , graficznie , tematycznie, istny klejnocik
--------!!!!!! przecież ja nigdy nie potrafię tak napisać
( a te moje kulfony ) Jezu --co robić ??!!
Jak strach pierwszy minie ( możeby coś zażyć ),
odpiszę . Dlaczego wiosna, ano posadziłem w domu
na oknie poziomkę i teraz zakwitła - więc wiosna -
pozdrowienia najmilsze

Ludziu

A więc czekam z ciekawością. -- hm. hm dobre to były czsy--, choć te też zaczynają wygłądać nieżle

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry