Widok
do szkoły douczyć się zawodu
Kobieto nie powołuj się na to że jesteś psychologiem bo po pierwsze to żaden powód do domy, o niczym nie świadczy (jak widać), a po trzecie ośmieszasz się, bo nazywając ludzi, w tym mnie, frustratami, bo chciałam iść z mamą na jakiś lekki film się odprężyć, pokazujesz, że nie znasz się w ogóle na psychologii. Jesteś słabiutka
SUPER !!!!!
Bardzo polecam film jeden z najlepszych tego gatunku w naszej nowej kinematografii. Świetna komedia całe kino się śmiało żona płakała ze śmiechu. Proszę nie zwracajcie uwagi na hejt PiSowski im się tylko będą podobały filmy o Smoleńsku lub James Bond w której główną rolę będzie odgrywał Jarosław Kłąmczyński !!!!
Polecam!
Bardzo podobał się mojej dziewczynie i mi. Mimo neutralnego nastawienia jestem pozytywnie i mile zaskoczony. Trailer nie oddaje klimatu filmu. Opinie zdecydowanie zaniżone! Jak na polską komedię to naprawdę dobra robota i mądra komedia romantyczna. Bez porównanie bardziej przekonuje mnie niż film zoologiczny o krowach ;-)
P.S.
Film szczególnie polecam osobom z Sympatii i innych portali ;-)
P.S.
Film szczególnie polecam osobom z Sympatii i innych portali ;-)
bardzo dobre kino o dziwo!
byłem, widziałem...myślę sobie ot kolejna durna komedia z celebrytami w roli głównej. Miłe rozczarowanie, fajna gra aktorska,ciekawa fabuła lekka i łatwa ale traktująca w sumie o ważnych sprawach. Nie sugerujcie się opiniami ludzi nie potrafiących odnaleźć w tym filmie niczego dla siebie.
Jola
Byłam , Warto wybrać się w miłym , mądrym towarzystwie . Film jest dla wszystkich Gra aktorska bardzo dobra , p. Maciej najlepszy :) Fabuła wesoła , ale też bardzo życiowa i momentami bardzo wzruszająca .Druga część filmu lepsza , ale zachęcam do pójścia na ten polski film i zobaczenia go w całości :)
mam wrażenie, że komentarze są polityczne- wszyscy na hurra to lemingi broniące
swego guru Stuhra, a część na nie pewnie to ci, którzy nie darzą go specjalną sympatią za jego wcześniejsze produkcje i polityczne wypowiedzi młodego i ojca. więc tak to wygląda- te wszystkie ochy i achy nad filmem od lemingów są bardzo sztuczne
Spokojnie można zobaczyć
niektórzy będą pytać kto na to chodzi? kto to ogląda? itd itp/ dajcie se spokój, film ambitny nie jest ale dobrze się ogląda, czasem na prawdę śmieszny, czasem mądry choć są to mądrości powszechne i czasem przewidywalne. Muzyka piękna bo w dużej części Polska. żałować nie będziecie. a kto nie chce niech nie chodzi i nie ogląda.
Coś koszmarnego...
Dawno nie widziałam tak zaskakująco dennego filmu. Obsada znakomita natomiast treść, wykonanie i sam pomysł naprawdę nieudany. Kilka śmiesznych momentów niedtety nie wynagradza całości. Szczerze odradzam, nie warto wydawać pieniędzy na bilet, do obejrzenia w TV. Jestem zawiedziona i zaskoczona poziomem polskiej produkcji.