Widok
Plastyka dziąseł w Trójmieście
Za 8 dni zdejmuję aparat ortodontyczny i chciałabym niedługo później wykonać plastykę dziąsła. Moje leczenie dotyczyło głównie prawej 3-ki, która była schowana niemal całkowicie w dziąśle i teraz jest już m/w na swoim miejscu, ale dziąsło mocno przykrywa ten ząb, podczas gdy lewa 3-ka jest odsłonięta znacznie bardziej. Chciałabym to wyrównać, ale mój ortodonta bagatelizuje sprawę, straszy, że jak zaczniemy przy tym grzebać, to dziąsło może za mocno opaść, dentystka z kolei, choć wcześniej nie widziała problemu, to teraz jakby trochę straciła pewność siebie i poradziła poszukać chirurga. Wiem, że są specjaliści, którzy się na tym znają, ale nie wiem kto może to zrobić w Trójmieście.
Nie chciałabym, aby po 2 latach z aparatem ktoś mi to teraz zrobił nieestetycznie, dlatego szukam poleconego lekarza w Gdańsku lub Pruszczu Gdańskim, w ostateczności może być gdzie indziej w Trójmieście lub niedalekich okolicach.
Nie chciałabym, aby po 2 latach z aparatem ktoś mi to teraz zrobił nieestetycznie, dlatego szukam poleconego lekarza w Gdańsku lub Pruszczu Gdańskim, w ostateczności może być gdzie indziej w Trójmieście lub niedalekich okolicach.
Ja miałam robioną plastykę dziąseł przez dr.Madalinską.Myślę,że możesz iść do niej na konsultację-http://www.fan-dent.pl/index.php/personel/
Zabieg miałam robiony jakies 8 lat temu,nie pamiętam ile kosztował.Ja robiłam u niej korony a ta plstyka dotyczyła dziąseł nad 3 zębami.Dr.Madalińska jest dobrym lekarzem,z dużym doświadczeniem.W gabinecie dba o higienę przy zabiegach,a wiem o czym mówię bo sama pracuję w służbie zdrowia.Jedyna wada to to,że nie jest tania.Myślę jednak,że za jakość warto zapłacić.
Zadzwoniłam i przyznam, że odstraszyła mnie konieczność uiszczenia opłaty za samą tylko konsultację w cenie przynajmniej 100-150 zł. Wg mnie za samą konsultację drogo ... Nie mówię, że nie pójdę do niej, ale chętnie dowiem się o innych lekarzach, żeby móc porównać, bo już przy leczeniu ortodontycznym widziałam, że różnice w kosztach tego samego są duże.
Jeszcze raz bardzo ci dziękuję za informacje :-)
Jeszcze raz bardzo ci dziękuję za informacje :-)
No nie stety tania to ona nie jest.Poszukaj może innego paradontologa,albo idz na kosultację do akademii-http://www.ucs.gumed.edu.pl/6516.html
Życzę powodzenia.
Życzę powodzenia.