Widok

Plastyka kobiecych narządów

Opinie do artykułu: Plastyka kobiecych narządów.

Coraz więcej kobiet decyduje się na poprawę wyglądu narządów płciowych, korzystając z najnowszych zabiegów z zakresu ginekologii i chirurgii plastycznej. Zalecane są one kobietom po licznych porodach lub z wrodzonymi deformacjami anatomicznymi. Zabieg wpływa pozytywnie na poczucie własnej atrakcyjności i poprawia doznania podczas chwil intymnych.Kobiety, które nie są usatysfakcjonowane z wyglądu swoich zewnętrznych narządów płciowych coraz częściej decydują się na labioplastykę - ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

komfort

Każda kobieta powinna czuć się dobrze w swoim ciele i nie czuć żadnych krępacji. Ja przez duże wargi sromowe miałam problem z chodzeniem na siłownię i regularnym bieganiem po którym miałam duże otarcia. Zdecydowałam się wykonać labioplastykę w Klinice Galena i teraz mogę komfortowo funkcjonować. Zdecydowanie polecam wszystkim kobietom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobiety po waginoplastyce

Chciałabym porozmawiać z kobietą, która przeszła waginoplastykę lub zamierza przejść. Najchętniej w wieku 50 +. Chciałabym wymienić się doświadczeniami i opiniami. Proszę o kontakt na adres n.grochal@interia.eu

zwezenie pochwy

Poczytaj o tym zabiegu Monalisa, mysle ze po takich przejsciach naprawde moze ci pomoc, nie daj sie od razu namawiac na jakies operacje bo moze wcale nie bedzie to konieczne, a po niej ja naprawde sie ujedrnilam i ,, zwezylam,, super efekty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zabiegi po porodzie

Ja w czasie ciazy juz sie przygotowalam i znalazlam miejsce gdzie robia zabieg po ktorym znow moje miejsca intymne bada jak przed porodem, przy tych wszystkich zmianach w zyciu chcialam uniknac takiego zwiazanego z seksem i nietrzymaniem moczu a tego balam sie najbardziej. Jak tylko doszlam do siebie zrobilam monalise i jestem przez szczesliwa !!!

Waginoplastyka- zadowolona z zabiegu

Ja zrobilam zabieg waginoplastyki dlugo sie zastanawialam duzo czytalam w koncu sie zdecydowalam, wybralam zabieg najlepszy jaki znalazlam i jakie polecaja inne dziewczyny z takimi problemami intymnymi, padlo na Monalisa Touch, efekty przeszly moje oczekiwania, nie chodzi nawet o estetyke ale o codzienne zycie, higiene i wygode npmprzy uprawianiu sportow, bylo warto !

Agata!!!!

jak miło że to znowu TY!:)))

...

o Agata, znowu Ty!:))

łechtaczka

jest za wszystko odpowiedzialna Beatko. Ja sama czekam na taki zabieg (redukcja warg mniejszych), chcialaby jakas kobieta miec wiszące na 4 cm płatki warg? a ja, jako 32letnia dziewczyna, chce miec męża, chce miec milosc, musze sie podobac. na razie nikogo nie mam i dlatego teraz mam czas, by przez to przejsc... to juz za 3 tygodnie, słono zaplacę bo ponad 3000zł, ale pracowalam b.ciężko na to i ból serca wydac te pieniądze, ale nie chce byc nieszczesliwa i zyc z tymi 4cm wiszącymi wargami, wstyd mi sie rozebrac.

dr szpurek

z poznania jest swietny! polecam i dr zofię Fischer tez polecam! wspaniala pani dr i umie się dobrze pacjentką zaopiekowac, wspaniali fachowcy!

tak.

nalezy Ci się KOchanie, nie denerwuj się, wszystko bedzie dobrze, ja to rozumiem. Pracowalam 3 miesiące, zeby moc sobie wyciąc wargi mniejsze i za 3 tygodnie mam zabieg upragniony w poznaniu u dr Zofii.

czyli mnie lubisz.

a co w tym fajnego?
mam 32 lata i za 3 tygodnie bede po operacji i jestem najszczesliwsza na swiecie, bo zrobi mi ją moja pryw pani ginka.

a ja w polowie grudnia mam zabieg :-)

będę zmniejszac wargi wewnętrzne, zwane mniejszymi i uwazam, ze zacznę nowe zycie, bede szczesliwsza. Mam 32 lata, czuję się na max 25 i taką cip cię chcę miec, czyli wargi maja byc malutkie, na maxa zredukowane w granicach normy chirurgicznej i wykonam to u mojej pani gin, mam 10 minut pieszkiem z domu i wszystko jest mi na rękę. Pracowalam na ten zabieg 3 miesiące, by moc odlozyc i bardzo tego chcę. Chcę byc szczesliwa i sądzę, ze jesli jest mi pisana milosc i spotkam tego faceta, ktory mnie pokocha, to wtedy moja nowa cip cia będzie dla niego prezentem.

GUMPboy

Jak dla mnie nie ma znaczenia czy są takie czy inne, każde są piękne, do całowania i nie tylko aby tylko były czyste, pachnące i chcące przyjąć faceta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wargi wewnetrzne i zewnetrzne

W cywilizowanym swiecie juz od dawna jest mowa o wargach sromowych wewnetrznych i wargach zewnetrznych. Zeby nie bylo nieporozumien i wszyscy wiedzieli co pacjetka lub lekarz ma na mysli. Poza tym, jezeli wargi wewnetrzne sa wieksze niz te zewnetrzne, to dziewczyny (kobiety) ktore nigdy nie slyszaly, ze to "wargi mniejsze" nigdy nie maja z tego powodu kompleksow i dyskomfortu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Vagina delux

Trójmiasto deluxe i plastyka kobiecych narządów rodnych. Cóż to ma wspólnego?
Czy chodzi o to, ze te zabiegi kosztują i stać na nie tylko kobiety "dziane"?
Jeżeli tak to czemu nie napiszecie w tym dziale o np. operacjach zaćmy, na które też stać tylko osoby bogate. Bo w kolejce z NFZ zapisy są na rok 2016!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam właśnie takie - mniejsze trochę wystające z większych (może z 1 - 1,5 cm) i serio nigdy nie pomyślałabym o sobie że jestem jakimś dziwolągiem. Również nikomu z moich chłopaków to nie przeszkadzało :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

widziałam reportaż o kobietach po waginoplastyce ( w Wielkiej Brytanii)

żadna nie powiedziała, że odczucia po operacji są lepsze

robiły to dla mężczyzn,

psychicznie pewnie miały poczucie "bezpieczeństwa" związku, bo partner jest zadowolony.......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

waginoplastyka to zabieg dla mężczyzn

u kobiety naruszane są często połączenia nerwowe, co daje jeszcze słabsze odczucia w pochwie

kobiety i mężczyźni, nie zapominajcie o źródle rozkoszy jakim jest łechtaczka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

do LPK

te artykuły są często przekopiowywane, byle jak redagowane naprędce, co widać....

szkoda, że autorka nie dotarła do ćwiczeń ( w temacie "luźnej"pochwy) , których kobiety są uczone po porodzie na oddziałach położniczych we Francji,
koleżanka mi o tym opowiadała, nie pamiętam dobrze, było to dawno, ale jest to podobno coś bardzo korzystnego później w pożyciu

Spróbuj od cwiczeń

mięśnie Kegla, mięśnie całej miednicy ( ćwiczenia na leżąco w domu rano i wieczorem)
ale nie raz na tydzień a kilkanaście razy dziennie-szczególnie Kegla
co do chorób -używaj globulek kwasu mlekowego,
szukaj przyczyny wewnętrznej, zbadaj cukier , hormony ( od cukru i hormonów zależy stan narządów intymnych w ogromnej mierze) - zadbaj o wyrównany poziom witamin, szczególnie B,

ja korzystam z suplementów sprzedawanych poza apteką--piszę to wszystko na podstawie własnego doświadczenia i m.in..borykania się w przeszłości przez lata z grzybicą, której przyczyny wielu lekarzy nie mogło znaleźć

rodziłam 4 razy i myślę, że ćwiczenia pomagają mi w utrzymaniu dość dobrej kondycji narządów intymnych
niestety- sukces o regularność ćwiczeń codziennie,
pierwsze efekty- po kilku miesiącach
do góry