Widok

Płatki śniadaniowe LITERKI z Biedronki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Były takie w sprzedaży pod koniec wakacji:

http://tarayene.blogspot.com/2011/08/patki-sniadaniowe-cornellis-biedronka.html

I właśnie nam się skończyły, a moje dziecko nie może żyć bez tego pskudztwa (na szczęście niemal ich nie je, głównie bawi się ;))

Widziałyście je w innym sklepie, albo podobne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoje płatki są w biedronce w Nowym Porcie więc może w innych też mają jeśli nadal szukasz.Tylko są w innych kształtach- serduszka z gwiazdkami oraz maski karnawałowe.

No właśnie, wczoraj w naszej biedronie zobaczyłam paczki z tymi płatkami, jakie było moje rozczarowanie, jak zobaczyłam, ze to serduszka. Muszą być "litelki", bez nich życia nie ma ;)

Z fochem stach przerzucił się na "psią karmę" - nesquiki, ale tu ja nie jestem zadowolona, bo za dużo tego je...
Płatki fu :)
Jak widzę to cholerstwo na dziale spożywczym to nawet z moją 7 i 9-latką przelatuję niemalże żeby nie zauważyły :)

Młodsze nie znają.

Agatha, widziałam makaron w literki. Skoro bardziej się bawi niż je może go usatysfakcjonuje ? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Makajon mamy :) Jemy wyłącznie makaron literkowy lub w Zygzaki McQueeny...
coś mam wrażenie, że jakieś płatki-literki oglądałam kilka dni temu w Tesco(na Chełmie) :P ale głowy nie dam sobie uciąć :P
telefon do producenta +48 668 492 839 sam chyba zaraz zadzwonię.Płatki dostępne były też bomi.sprzedawane też są pod nazwą cool school produkowane przez oho! uab naujasis nevezis niestety z litwy nevezis.lt kupione w polsce
Na 100% sa w Makro bo sama je tam kupuje
office@rcfoods.pl mail do producenta.można też w internecie zamówić za 5,19
Płatki Literki może Pan kupić w następujących sieciach :

Eurocash, Makro, Real. Oficjalna wypowiedz producenta

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry