Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Plaża Piratów? po rumie moze i smakuje wątek zamknięty Nie polecam! Jako pierwsze dostaliśmy grzane piwo - zimne! Juz wtedy trzeba...
~M.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 stycznia 2016

Polecam szczególnie poza sezonem! wątek zamknięty Miła obsługa, dobre jedzenie, troszkę zimno ale da się przeżyć, no i te ceny!...
~Smyk
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 grudnia 2012

Polecam wątek zamknięty Byłam z rodziną, ceny bardzo przystepne, wrecz tanio :) karta troche mało...
~asia
-

dodano: 21 października 2012

Masakra -nigdy więcej. wątek zamknięty Z menu zapowiadało się sympatycznie i milo. Ceny na poziomie dobrej...
~Tommy
2

dodano: 29 kwietnia 2012

Jedzenie - pycha wątek zamknięty Swietnie sie bawilismy, jedzenie bylo przepyszne, brawo dla kucharza !
~Marzena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 stycznia 2012

nigdy więcej wątek zamknięty masakryczna obsługa. pan z blond kitką do bani, nieogarnięty, gburowaty i nie...
~majaaaaa
-

dodano: 19 listopada 2011

Nie sugerujcie sie opiniami z przed 2010 wątek zamknięty Witam Piraci, W sieci krąży wiele opinii, jak przystało są one negatywne i...
~takiTAMgość
-

dodano: 14 lipca 2011

czas podania posiłku-masakra wątek zamknięty byliśmy grupą znajomych, zamówiliśmy trochę i...pierwsza zupa byla po 40 min,...
~marek
-

dodano: 11 czerwca 2011

Knajpa fajna, ale... wątek zamknięty Smaczne jedzonko, widac, ze kucharz jest profesjonalista. Jedyne co mi sie...
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2011

Dla wszystkich wątek zamknięty Wraz ze znajomymi słyszeliśmy że na imprezie Sylwestrowej zagra D.J BORYS...
~enoni
-

dodano: 28 grudnia 2010

Polecam! klimatycznie, smacznie wątek zamknięty Bardzo klimatyczne miejsce, ciekawe dania, przyrządzone z fantazją. Miła i...
~Magdalena
-

dodano: 10 sierpnia 2010

zrzuta na zamrażarke wątek zamknięty zimnej wódeczki na kielonka tam nie uświadczysz, cóż jak ktoś lubi może walić...
~obiektywny
-

dodano: 4 sierpnia 2010

wszystko git wątek zamknięty wszystko bylo by git jedzenie dobre ale bylem tam wczesniej i sytuacja sie...
~jaa
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2010

Ekstra wątek zamknięty Super Witam serdecznie jestem stałym klientem Plaży Piratów i nigdy się nie...
~TT
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 marca 2010

Co to by było gdyby PP nie było wątek zamknięty Więc nic by nie było, nie ma drugiego takiego miejsca w okolicy.... w PP...
~plażowicz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 31 października 2008

Z innej beczki wątek zamknięty Obsługę oceniam nisko bo kiedyś było lepiej wiej mam porównanie :) Sorry....
~amelka
-

dodano: 21 października 2008

będę omijać szerokim łukiem wątek zamknięty niestety jedzenie jakie nam zaserwowano wyglądało średnio świeżo..i raczej...
~emi
1

dodano: 4 sierpnia 2008

Jest super wątek zamknięty Osobiscie nie jestem milosnikiem szant, ale klimat tawerny jest rewelacyjny,...
~piracki wariat
-

dodano: 1 sierpnia 2008

polecam wątek zamknięty super atmosfera, szczególnie w wieczory szantowe i celtyckie. no i ten rum na...
~jacan
-

dodano: 7 czerwca 2008

jest fajnie ale... wątek zamknięty wszystko było by ok gdyby nie incydent. Byłem z przyjaciółmi w niedzielę w...
~zawiedziny
-

dodano: 3 czerwca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
40

35

wątków

do góry