Widok

Plaża SKM

Oczywiście jest piekielnie gorąco ale żeby paradować w samych gatkach po pociągu...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tylko widzę

zastawione rowerami (bo się trzeba lansować ....)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Ty wystawienie narządu płciowego z pokazaniem klaty. No właśnie, nie widzisz podobieństwa?

Co nie zmienia faktu, że trudno mi się tu dopatrzyć czegokolwiek nieobyczajnego. Sama konstrukcja tego pomysłu jest dziwna - nie może "nieobyczajne" być coś, co na plaży nieobyczajne nie jest, a na ulicy sto metrów dalej jest. Pomijam plażę dla naturystów oczywiście. Nieobyczajność czynu nie zależy od lokalizacji geograficznej, tylko od charakteru czynu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajne ciałko, negatywne komentarze i łapki w dół od facetów z kompleksami. W komunikacji jest taka masakra, że sama miałam ochotę się rozebrać ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jest my zimno? Przecież w skm klima jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ważne, że czapkę ma :)

W komunikacji jest tak duszno, że jestem w stanie przymknąć oko. Wiele razy widziałam dziewczyny z biustem na wierzchu i jakoś nikt pretensji nie miał. Czepili się chłopaka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak tak chodzę po ulicy, to jednak widzę dużo osobników płci męskiej w samych gaciach do kolan, jak również płci żenskiej w topach i szortach tak skąpych, że od bielizny trudno odróżnić, ale na to nie narzekają. innymi słowy: większości z wypowiadających wcale nie przeszkadza to, co mieli na sobie, ale kto miał to na sobie. nietolerancja level hard.

Racja

Racja, mógł bez tych gaci ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rudy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież jest w saunie !

w zasadzie powinien być nagi, a wy się czepiacie że spodenki i czapka. Szacun dla gościa!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeby było na co ... :-(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry