Widok
Plaża,piłka,grill
Ładnie, z przekonaniem zostałem poruszony o założenie wątku :) z propozycją na Niedzielne popołudnie 21.07.2013 roku.
Mam nadzieję że nie będę rozmawiał sam ze sobą bo to jak koś stwierdził podchodzi pod schizofrenię :D, wyleczalne więc będę żył :)
Wracając do tematu propozycja jest wypadu na plażę pograć/poodbijać piłkę siatkową, w zależności od możliwości i dostępności boisk. Połączyć to z grillowaniem na plaży lub w przypadku przeludnienia na plaży w parku Regana
Data: 21.07.2013
Godzina: 15:00
Miejsce: Gdańsk (Brzeźno)
Miejsce zbiórki: róg parkingu i deptaka w kierunku mola
http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-82.48&y=53.14&z=8&om=o
Mam nadzieję że nie będę rozmawiał sam ze sobą bo to jak koś stwierdził podchodzi pod schizofrenię :D, wyleczalne więc będę żył :)
Wracając do tematu propozycja jest wypadu na plażę pograć/poodbijać piłkę siatkową, w zależności od możliwości i dostępności boisk. Połączyć to z grillowaniem na plaży lub w przypadku przeludnienia na plaży w parku Regana
Data: 21.07.2013
Godzina: 15:00
Miejsce: Gdańsk (Brzeźno)
Miejsce zbiórki: róg parkingu i deptaka w kierunku mola
http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-82.48&y=53.14&z=8&om=o
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
Jeśli trzeba deklarować obecność , to ja mogę teraz określić swoją na 50/50 . Jutro wieczorem lub po południu będę wiedział dokładnie bo na niedzielę planowałem wypad na dorsza ;) A czy popłyniemy , zależy od szypra i pogody .
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
Z Gdyni do Gdańska SKM :D
Dalej masz trzy opcje:
- wysiadasz na Zaspie i robisz sobie spoooory spacerek wzdłuż dawnego pasa startowego (al JP II do końca)
- wysiadasz w Oliwie i jedziesz A 127 do przystanku JP II, przy samym miejscu zbiórkowym
- wysiadasz we Wrzeszczu i Cię zabieram po drodze - wcześniej oczywiście do mnie dzwonisz (888 939 I7O) :)
Dalej masz trzy opcje:
- wysiadasz na Zaspie i robisz sobie spoooory spacerek wzdłuż dawnego pasa startowego (al JP II do końca)
- wysiadasz w Oliwie i jedziesz A 127 do przystanku JP II, przy samym miejscu zbiórkowym
- wysiadasz we Wrzeszczu i Cię zabieram po drodze - wcześniej oczywiście do mnie dzwonisz (888 939 I7O) :)
A kiedy Ty wyściubisz nosa z Dalekiej Północy i dołączysz do jakiegoś spotkanka? ;)
Dokładnie ,dokładnie :-)
Nudi zwiedza nowe jeziorka niedaleko Kościerzyny.
INFO DLA OSÓB JADĄCYCH KOMUNIKACJĄ MIEJSKĄ!!!
Nie kłopoczcie się kocami i innymi "płachtami" na plażę
wezmę więcej .
Proszę zabrać wałówkę na grilla i ewentualnie rozpałkę ,bo
moja gdzieś wyszła.....
Dokładnie ,dokładnie :-)
Nudi zwiedza nowe jeziorka niedaleko Kościerzyny.
INFO DLA OSÓB JADĄCYCH KOMUNIKACJĄ MIEJSKĄ!!!
Nie kłopoczcie się kocami i innymi "płachtami" na plażę
wezmę więcej .
Proszę zabrać wałówkę na grilla i ewentualnie rozpałkę ,bo
moja gdzieś wyszła.....
Gdyby spotkanie było troszeńkę bliżej, z Północy
V ....a czy w twojej okolicy jest jakieś fajne miejsce by rozbić namiot,
popływać itd ?
Jak jest to myślę ,że niektórzy chętnie skorzystają z dalszego wyjazdu
np weekendowego ,lub 2 dniowego.
) A poza tym słabo gram w siatkówkę ;)
My z Sadylem kibicujemy.
droga daleka, że nie wspomnę o powrocie ;)
Mogę Cię przenocować ,skm-kę mam 2 min drogi od domu
V ....a czy w twojej okolicy jest jakieś fajne miejsce by rozbić namiot,
popływać itd ?
Jak jest to myślę ,że niektórzy chętnie skorzystają z dalszego wyjazdu
np weekendowego ,lub 2 dniowego.
) A poza tym słabo gram w siatkówkę ;)
My z Sadylem kibicujemy.
droga daleka, że nie wspomnę o powrocie ;)
Mogę Cię przenocować ,skm-kę mam 2 min drogi od domu
Kochani jesteście. Mam tylko nadzieję, że odwagi mi wystarczy :) no i że uda mi się trafić. Miejsce zbiórki znam, zresztą mieszkam niedaleko. Ale przy takiej pogodzie to może się tam trafić jednocześnie kilka ekip z grillem i piłką siatkową... W każdym razie dołożę wszelkich starań :)
A co do zacności towarzystwa to wątpliwości nie mam żadnych - zresztą czytuję forum więc trochę Was już znam :)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia.
A co do zacności towarzystwa to wątpliwości nie mam żadnych - zresztą czytuję forum więc trochę Was już znam :)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia.
Zapraszamy nie tylko Ty nowa będziesz, chociaż każdy ma z tym zawsze kłopot "bo ja nikogo nie znam" ale jak się odważył to nie żałował/a :D
Jeśłi będzie problem z odnalezieniem to szybko pisz na: matteo@onet.com.pl
lub 7633968
podam numer kontaktowy
Jeśłi będzie problem z odnalezieniem to szybko pisz na: matteo@onet.com.pl
lub 7633968
podam numer kontaktowy
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
Hohohoh no ładnie ;)
Ogłaszam wszem i wobec , że kochany Wasz kolega zamieścił już zdjęcia na serwerze ;) Procedura pobierania jest bardzo prosta , po prostu klikacie w linka i wyskakuje okno dialogowe .
Jako , że całość jest spakowana Winrarem , opiszę cały proces :
1. Klikamy prawym przyciskiem myszy
2. Wybieramy Wypakuj ... pliki/tutaj/do Nazwa Folderu - do wyboru , jak kto woli
3. Archiwum zabezpieczyłem hasłem , więc po pokazaniu się okna , wpisaniu hasła klikamy ok i już leci ;)
Aha , procedura opisana zadziała , gdy posiadamy Winrara . Jeśli się go nie posiada , radzę pobrać ponieważ często się przydaje ;)
A więc link do zdjęć : http://przeklej.net/down/22171459674835621738758543097712032eeac68d90136471db623a2.html
Hasło tradycyjnie podam na maila , więc proszę tu podać adresy lub przez PW . Sadyla już mam , więc proszę całą resztę o napisanie adresów :)
Ogłaszam wszem i wobec , że kochany Wasz kolega zamieścił już zdjęcia na serwerze ;) Procedura pobierania jest bardzo prosta , po prostu klikacie w linka i wyskakuje okno dialogowe .
Jako , że całość jest spakowana Winrarem , opiszę cały proces :
1. Klikamy prawym przyciskiem myszy
2. Wybieramy Wypakuj ... pliki/tutaj/do Nazwa Folderu - do wyboru , jak kto woli
3. Archiwum zabezpieczyłem hasłem , więc po pokazaniu się okna , wpisaniu hasła klikamy ok i już leci ;)
Aha , procedura opisana zadziała , gdy posiadamy Winrara . Jeśli się go nie posiada , radzę pobrać ponieważ często się przydaje ;)
A więc link do zdjęć : http://przeklej.net/down/22171459674835621738758543097712032eeac68d90136471db623a2.html
Hasło tradycyjnie podam na maila , więc proszę tu podać adresy lub przez PW . Sadyla już mam , więc proszę całą resztę o napisanie adresów :)
Akurat Misia głowa mi tam gdzieś mignęła , na zdjęciach a co do Crossa , to prawda , ona się nie załapał , podczas jego obecności nie robiłem zdjęć . No ale przepraszam , nie chciałem tutaj nikogo wykluczać czy wyróżniać :)