Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oddanie tam auta do serwisu wiąże się z jego kompletną dewastacją. wątek zamknięty Nie polecam serwisu na Szadółkach. Nie dość, że trzeba tam jechać drogą...
~były klient
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 października 2010

Blacharsko - rewlacyjni wątek zamknięty Oddałem tam pojazd na naprawę blacharsko lakierniczą, poszło szybko, sprawnie...
~Misza
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 maja 2011

kompletni partacze!!!!! wątek zamknięty miesiac temu wstawilam tam swoje polo do bezgotowkoej blacharki po...
~niki46
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2007

SERWIS PLICHTA TO PARTACZE NIE POLECAM!!! wątek zamknięty ODDAŁAM DO SERWISU W WEJHEROWIE AUTO PO SZKODZIE. WYMIENILI TAM PRZEDNI...
~BYŁA KLIENTKA
-

dodano: 1 lipca 2010

nie chcieli rzarowki wymienic fabia wątek zamknięty warksztat straszny, rzarówki od renki niechcieli zmienic. pszecierz to serwis...
~Stanislaw Kurzajewski
3

dodano: 8 października 2009

Tadeusz - opinia wątek zamknięty Na samochód czekam tydzień!!!!! Sprowadzają do skody superb spręzyne z czech...
~Tadeusz
2

dodano: 16 kwietnia 2008

tragedia wątek zamknięty jeżeli chodzi o salon auto plichta omijajcie go z daleka jest tam jeden gość...
~oleksy
-

dodano: 25 stycznia 2010

SZYBKA FACHOWA OBSŁUGA wątek zamknięty UDZIELANO MI SZYBKO I RZETELNIE FACHOEJ POMOCY NA TEMAT DOBORU CZĘŚCI DO...
~GRZEGORZ
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 listopada 2009

AUTO NIE UMYTE! wątek zamknięty UWAGA, ONI MAJĄ DWA KONTA NA TROJMIASTO.PL ZAPRASZAM TUTAJ:...
~Ola
-

dodano: 4 listopada 2009

Mozna polecić wątek zamknięty Mieszkam w Warszawie, ale pracuje w Trójmieście. Większość przeglądów...
~warszawiak
-

dodano: 8 lipca 2009

Serwis wątek zamknięty Przegląd dla mojej hondy perfekcyjny. Polecam pod każdym względem. Panowie...
~barbara
-

dodano: 21 czerwca 2009

Tylko Pan Mirosław! wątek zamknięty Panie MIRKU TAK trzymać ! JAK SERWIS SKODY TO TYLKO W ASO PLICHTA U PANA...
~mietek
-

dodano: 12 kwietnia 2009

udawanie że nie ma problemu wątek zamknięty Haczy mi dwójka i to zgłosiłem ale servis stwierdził, że skrzynia jest OK-...
~Stanisław
-

dodano: 9 marca 2009

Przeglad 60 tys km wątek zamknięty Nie polecam, omijac z daleka, auto 2 tyg temu i jakies 1000 km temu bylo na...
~Siwy
-

dodano: 3 marca 2009

jest ok wątek zamknięty jest ok
~bartek
-

dodano: 9 stycznia 2009

trudno nazwac serwisem!!!!!!! wątek zamknięty kilka razy odwiedzalem serwis, za kazdym razem po tyg cos innego psulo sie w...
~PIOTR
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2008

NIEPOROZUMIENIE a nie serwis wątek zamknięty Szkoda pisać!!!TRAGEDIA!! naprawa samochodu, która miała trwać 2 dni trwała 2...
~Marek
-

dodano: 28 lipca 2008

Sprawa załatwiona na 100% wątek zamknięty Przyjechałem Skodą Fabią na wizytę w dziale elektrycznym, problemem były...
~J.M.
-

dodano: 24 lipca 2008

BRAK KOMPETENCJI wątek zamknięty Panowie w serwisie mają duży problem z korzystaniem z cennika usług w...
~Przemek
-

dodano: 15 maja 2008

POLECAM wątek zamknięty GORACO POLOECAM SERWIS PLICHTY, SZYBKI SERWIS I BARDZO DOBRA FACHOWA OBSLUGA...
~Sylwia
-

dodano: 14 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

26

wątków

do góry