Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny...szukam zaproszeń z wyciętymi laserowo inicjałami na froncie lub z wytłaczanymi.....jak na złość nic takiego nie mogę znaleźć :o
albo żem oślepła ;)
I ja poproszę o zdjęcia weronka52@gazeta.pl
Jejku tyle miłych słów! Bardzo Wam dziękuję i niezmiernie cieszy mnie to, że zdjęcia podobają Wam się.

Piesek jest nasz, to taka nasza pociecha. Musieliśmy mieć z nim koniecznie zdjęcia :) Podróż poślubna była bardzo udana. Pogoda dość nam dopisała, chociaż czasami nawiedzał nas zimny wiatr. Odpoczęliśmy od tego całego zamieszania i gonitwy, zreraksowaliśmy się a teraz ja się przygotowuje do obrony (30 czerwca) i do tego zaczęliśmy remont naszego domu....

jarzebinka - bardzo mi miło, że bylaś na naszym ślubie. Jeżeli będzie Wam ślubu udzielał ten ksiądz to przygotuj się na to, że będzie Was rozmieszał. W ogóle wspaniały człowiek!! A samo wesele na Wichrowych to cóż, bajka :) Zero stresu i wspaniała zabawa.

Miło mi, że druga odsłona tak się podoba :) Faktycznie na luzie - w ogóle miałam być bez bolerka ale było dość chłodno, więc nie wyszło mi do końca. Na początku były zdjęcia z kudłaczem, tak mnie obślinił i wybrudził że wyglądałam jak nie powiem kto :P Ale na zdjęciach na szczęście tego nie widać.

Myślę, że wszystkim podesłałam linki. Jeśli o kimś zapomniałam to proszę się upomnieć :P

I jeszcze raz dziękuję :*
ja tez poprosze ;) e-myk@wp.pl
Madness is the gift, that has been given to me!!
Natalio bardzo ładna z Was para :))) zdjęcia też super - szczególnie podoba mi się Twoja plenerowa odsłona - z rozpuszczonymi włosami, gdzieniegdzie bez bolerka, widać, że już tak bardziej na luzie :) a i fantastyczny piesek - to Wasz? :D
No i tak w ogóle jak Wam się podróż poślubna udała? :)
Natalia, popieram poprzedniczke, w rozpuszczonych wlosach wygladalas super!! :) Dobrze ze sie zdecydowalas na druga odslone inna :)
Natalia ja tez poprosze o fotki:)

onlyyout@interia.pl
Witajcie dziewczyny:)
ja wreszcie umówiona na poradnię - przyszły czwartek, a w zasadzie od razu potem spisywanie protokołu:) no i rozdajemy zaproszonka...:)
Natalia poproszę też o zdjecia:)
pozdrawiam
bylam na Twoim ślubie i stalam sobie z boczku.
bylam bardzo ciekawa ślubu w Sianowie i wesela na Wichrowym:)
mnie to czeka za 3 miesiace:)
Madziu, ale jesteś spostrzegawcza!

1. Bardzo dziękuję. Przed przymierzeniem jej myślałam, że w sukni z obniżonym stanem będę wyglądać jak "pączek bez rączek", ale zakochała się w niej bez pamięci. To jest ta jedyna :)

2. Kusiły mnie rozpuszczone włosy na ślub, ale uznałam że mogą być męczące więc postanowiłam mieć "drugą odsłonę" na sesję ślubną.

3. :D

4. Nie, paznokcie już tutaj wyglądały tragicznie. Były całe popękane, czego na zdjęciach na szczęście nie widać. Jedząc obiad już miałam poodpryskiwane końcówki, ale starałam się na to nie zwracać uwagi.

Bardzo dziękuję za miłe komentarza. Niesamowicie miło czyta mi się takie miłe słowa :)
Natalio!

1. Super dobrana suknia do figury
2. W rozpuszczonych włosach wyglądasz świetnie, ale fryzurka też niczego sobie
3. Zdjęcia nr 14, 15, 16 są zabawne :) wyglądacie jak dzieci pozujące do zdjęcia klasowego :)
4. Na 13 zdjęciu Twoje paznokcie są w dobrym stanie, "zepsuły" się później ?
5. Jesteś "urocza" :) chyba nie sposób Cię nie lubić
6. I piękny uśmiech na każdym zdjęciu

Wszystkiego naj... na nowej drodze życia
Cześć dziewczyny!
Ale czas leci.... ciągle mam wrażenie, że zostało jeszcze tyle czasu, a tak naprawdę to tego czasu jest coraz mniej, bo juz za niecałe 2 tyg w czwartek ruszam już z Wrocławia do Gdyni na ślub... wow!
Dziś kupiłam w końcu buty na zmianę, jakbym w szpilkach nie wytrzymała. Kupiłam też czerwone, tak samo jak te szpile! :)
Odebrałam dziś też etole do sukni....
A jutro jade na ostatnią przymiarkę sukni....
Pozdrawiam serdecznie!
z czółenkami niezły pomysł :)
co do wystroju salki dzięki za pomoc ..tez tak myślałam ze coś jasnego tam tylko pasuje..co sądzicie o zółtym albo seledynowym?
zdjęć większych nie mam,tylko ściągnięte ze strony tej restauracji..
hmm..
a możne ktoś robił swoje przyjecie w Żabusi?
Kurcze gdybys nie powiedziała, to bym nie poznała - widać metaliczny połysk ale wydają się białe;) Ale to wina zdjęcia zapewne:)
A tu zdjęcia mojego eksperymentu :) Jak białe czółenka stały się srebrnymi...

image

image
Widziałaś? A gdzie, kiedy, jak?? :)
NataliaT ja tez poprosze o link! :)
widziałam Cie na zywo w dzień Twojego ślubu i wiem, ze wygladalas slicznie:)
gucci16@o2.pl
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie miłe słowa!!! Bardzo mi miło ;)

Toshiba -a Twoje zdjęcia można gdzieś zobaczyć? :)
Pięęęęęęknie :)
me too, chetnie obejrze inspiracje fryzurowe :D
do góry