Widok

Ploteczki Panien Młodych 2011 (cz.19)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
15.01.2011 => Margaret/ Wioletta I Daniel /Ślub w KArtuzach KOściół pod wez. Św. Kazimierza/Wesele-Zajazd Ostrzycki/zespół- Arek i Ania
15.01.2011 => kamilajka-Marcin i Kamila - Kłosowo (Orfeusz)

MARZEC:
05.03.2011 => tunguska - "Czardasz" Luzino

KWIECIEŃ:
24.04.2011 => smieszmesz
24.04.2011 => Izolda- ośrodek wypoczynkowy Szarlota k. Kościerzyny/ zespół "Od A do Z"/fotograf "Betrisa"
24.04.2011 => Masia- ślub w Katedrze Oliwskiej/ wesele w hotelu Gnieckim/ fotograf Radek Fotogrupa/ makijaż p. Kasjana (Gosh)/Dj Maciek Józefowicz
30.04.2011 => N + W - Kłosowo "Orfeusz"/ zespół "Concord"/foto – „Fotogrupe”
30.04.2011 => Adusia1987 - sala bankietowa Szrot/ zespół Hevelius/ foto Wojciech Hinzke/ kamerzysta z videobest/ Kościół pw. Św Stanisława Kostki w Wejherowie godz. 15.00/ wizażystka Pani Dagmara
30.04.2011 => NataliaT – Wichrowe Wzgórza Chmielno/ zespół Sami Swoi/ fotograf/ Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie godz 16
30.04.2011 => Jolaa (Aleksandra i Piotr) – Kościół Św.Katarzyny w Stężycy godz. 16:30/ ośrodek Adler w Zgorzałe
30.04.2011 => haniulek2 –Sala w Wierzchucinie "Chwila Spokoju" , Kamerzysta i Fotograf http://www.mkvideofoto.pl/index.php#video , Zespół Everest z Bolszewa , Kościół Kolegiata(Sw.Trojcy) w Wejherowie godz.15, kucharki, kelnerki, alkohol i drobne dekoracje
30.04.2011 => Justyna_ (Justyna i Jacek) - Kościół p.w. św. Teresy Benedykty od Krzyża ( Edyty Stein) / Zielona Sala-Jasień
30.04.2011 => toshiba

MAJ:
07.05.2011 => Aniulka87
07.05.2011 => Ola i Staś - "pod lipami"łegowo
07.07.2011 => loca-daga
14.05.2011 => Ja-Aga- Weesele w Pod Abażurem w Nicponi pod Gniewew/ fotograf/filmowanie -http://www.obiektywni.net/granty.html/ Dj Krzysztof Kleszczyński
14.05.2011 => a_guniek - fotograf: Jacek Ciesielsk/ kamerzysta: Marek Cabaj/ sala Soprano w Gdańsku/ kościół św. apostołów piotra i Pawła/ skrzypaczka p. Agnieszka/ zespół Fox Art
20.05.2011 => panna Borgio- w kościele św. Bernarda w Sopocie/ wesele w Gdyni Orłowie w ośrodku wypoczynkowym Klif
21.05.2011 => estii – Róża Wiatrów/ zespół remanent/ Kościół Morski w Gdyni
21.05.2011 => A&Ł_narzeczeni - ośrodku agroturystycznym Pod Bocianami (w grabowskiej hucie), zespół Nasze Chłopaki, msza w Łęgowie
21.05.2011 => rudzielec – Złota Róża
21.05.2011 => marzena505 - koścół św Polikarpa w Osowie przyjęcie Dwór Barwik Pomlewo k/Przodkowa zespół Ripple Band/ fotograf 4moments / kamerzysta BW Media
21.05.2011 => pusia85
28.05.2011 => Edyta i Filip – :Cegielnia” Rzucewo
28.05.2011 => Malinka
28.05.2011 => gochiw - Gosia & Damian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Blondi7 a nie masz jakiejś pamiątki z bierzmowania z pieczątką parafii w której je miałaś? U mnie nie wiadomo czemu w parafii chrztu wiadomość o bierzmowaniu była skorektorowana, ja miałam szczęście że bierzemy ślub w parafii w której miałam bierzmowanie ale przedstawiłam księdzu przy spisywaniu protokołu pamiątkę i nawet nie sprawdzał u siebie.
a ja obawiam się, że w mojej parafii chrztu nie będzie informacji o bierzmowaniu i będę musiała kawał drogi pojechać, żeby dostać kwitek o bierzmowaniu. Moja siostra musiała tak jeździć, bo taka informacja nie została przekazana do parafii chrztu.
ja mam ślub za 3 dni :D !! i stres straszny :D
Nie zmieniaj tych kwiatów !! Są rewelacyjne :) Myślę, że wszystko razem bedzie się pięknie prezentować :)
A Kobo jest np w drogeriach Natura ;)
Faktycznie kalie większe:) To moze jak jedna to właśnie kalia?? A do sukni pasują idealnie- fakt:D
Nie nie, kandaneski są mniejsze, kalie większe. Przynajmniej tak myślę hehehe :D

Bukiet będzie z tych samych więc wolałabym kalie. Super komponują się z suknią.
a to nie to samo???? ja miałam fioletowe anturium , a właściwie dwa i fajnie się prezentowało:)
Próba będzie :)
No i chyba macie rację, z jednym z łodygą wystarczy :)

Tylko teraz może zamiast kandaneski to kalię fioletową? Czy za duża będzie?
To dobrze, bo ten tiul taki niezbyt:/

Rozumiem koncepcje z łodygami, ale czy przy tylu kwiatkach to będzie na to miejsce?? Będzie to ładnie wyglądać?? Bedziesz jeszcze próbowała tą koncepcje czy na żywioł pójdziesz w dniu ślubu??
Sliczna sukienka, ale te kwiatki we włosach .. są dziwne dla mnie :/
Nie lepszy jeden?
Kobo powiadasz......... Hmmmm. Ok :) Poszukam i kupię :)

Z tej organzy już też zrezygnowałam, zostaną śliwkowe kandaneski tylko mam pomysł by łodygi zostawić długie, włożyć drucik do środka i fantazyjnie je uformować przeplatając pomiędzy włosami tak żeby były widoczne :)
Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi :D
dziewczyny wiecie moze gdzie mozna pojsc na pojedyncze tance cha chy i rumby w okolicach gdanska? nie chce isc na caly kurs i uczyc sie kilku tancow na jednej lekcji bo zbytnio nie mam czasu tylko chce isc na te 2 konretne a takiej szkoly nie moge znalesc
Sama mam problem ze świecącą twarzą, dlatego pewnie zwróciłam na to uwagę :P
Tylko upewnij się, czy puder nie zmieni koloru makijażu (może lepiej taki biały, sypki puder - nie zmienia koloru i rewelacyjnie matuje, jest np w Kobo - sama mam go i jest rewelacyjny).
kwiaty idelne do sukni - pieknie podkreslają jej kształt na dole:) Fryzurka i makeup sajny tylko po co ten tiul??

Całość zapowiada się bardzo fajnie:)
Taaaaak, oczywiście. Świeci się :) Taką mam cerę niestety no i upał konkretny dziś a nie zmatowiłam tymi chusteczkami przed zrobieniem foto :)

Oczywiście puder w kamieniu i chusteczki matujące będą w pogotowiu :)
Fryzura rewelacja. Bardzo oryginalna i super pomysł z kwiatami!
Co do makijażu - nie świeci się Tobie za mocno twarz?
Kurnasz, nie widać nic :)

Próbuję raz jeszcze :D

Fryzura próbna- w oryginale kandaneski będą w kolorze śliwkowym/fioletowym:

image

image

image

Make Up:
image

image

image

Dla przypomnienia suknia:

image
No to ja juz po:

Fryzura:
image

image

image

Make up:
image

image

image

Dla przypomnienia suknia:
image
Hej Dziewczyny,ale długo mnie tutaj nie było...niestety sesja, praca magisterka skutecznie wyłączyły mnie z udzielania się na forum...
ostatnio nasze przygotowania do ślubu na nowo ruszyły, zamówiliśmy pudełka na ciasto, poduszeczkę na obrączki i stroi na samochód :)
teraz muszę znaleźć chwilkę, żeby pójść zamówić bukiet ślubny, bukiety dla rodziców
i jakoś za 2 tygodnie muszę wybrać się do salonu na dopasowanie sukienki, co już mnie stresuje...dzisiaj np śniło mi się, że doszyto mi rękawki,a konkretnie takie bufki,że mnie nie było widać....
ale czuje już, że ślub zbliża się wielkimi krokami
My też już mamy obrączki wybrane ale raczej tu nie było problemu bo to czysta klasyka :) No i dostaliśmy złoto także nasze kosztować nas będą grosze :)

Zaproszenia prawie prawie na końcówce. Zostały 3 sztuki.

Poradnictwo rodzinne zaczynamy 8-go czerwca. Niby 3 spotkania ale mam nadzieję że jedno choć odpuści jak się dowie że mamy trzy córeczki :) Ale słowem nie piśniemy dopóki nie zapyta :)

Dziś załatwilam sobie termin z fryzjerką na jutro- kochana przyjedzie na 9.00 do salonu :) Potem makijaż. Niestety raczej pewne że odmówię Elenie. Po pierwsze mam stracha o 13.00 jechać z Gdyni do Rumi kiedy o 17.00 ślub a po drugie fryzura będzie z grzywką więc do makijażu musi zostać odsunięta, potem musiałabym pojechać ją poprawić do fryzjera z powrotem..... nie nie nie... Przeżyję jakoś.

Pani robi makijaże na kosmetykach profesjonalnych więc zobaczymy :) Jak nie to mam jeszcze jedną w zanadrzu :)

No i najważniejsze. Suknia dziś zaczęła się szyć. Nie sprowadzam jak chciałam- nie wyszło- ale szyję wierną kopię :). Umowa podpisana, zaliczka na suknię wpłacona, za 2 tyg. pierwsza przymiarka.

Zdjęcia wkleję a jakże :)

Z jutra też. No chyba że będę wyglądała beznadziejnie :)

Aaaaa, stanęło na spiętych włosach, więc żadne fale. Za ogrągły ryjek mam :)
do góry